L
lleeoo
Гостин
Na starite brat ne se dokazuva so zborovi samo na lice mesto. Taka bese kaj mene ide straiot kaj mene lani vo stan jas samo so ja namestiv aerito18ka veli ama ubo toplo. E pa ako e toplo zemi namesti kaj tebe ni da ceois ni da vlecis. Aaa ne kaj mene ne ja biva ako mi ja dades tvojata kaj men biva peki a jas ke ti kupam druga ooooo pa aj taka neka bide i taka stana aerito kaj nego puka vo kukata bes izolacija obicen blok ama dnevna so trpezarija neka e 30 kv ama sega banja))toa e samo so kazuvanje jok samo da vidat i da osetat oti oni nauceni na kumbeto ida deneska bev kaj nego smetka 3050 top so ogled oti stari luge pa si ja brkaat u rebra poveke klimata. PozdravNejkam da pametuvam, no kaj mene barem razlika vo potrosuvacka na struja 23c vs 26c e skoro dupla. I na 23-24c e prijatno toplo ne treba povece, a sum primetil znaci ako nastavam povece od 24c potrisuvackata raste u parabola. Mislam deka za da se ekonomicni klimite ne treba da se brkaat preku 23-24c. Si misli covek so e 2-3c povece, a ustvari toa e x2 potrosuvacka na struja.[DOUBLEPOST=1544512022][/DOUBLEPOST]
Na starite pukala abe sansa nema da im objasnis deka skopje se true zaradi peckite. A pa tek da im objasnis deka klimite poeftino great od drvata. Misija nemoguke.
Последно уредено од модератор: