Фан клуб: ЖРК Вардар

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.944
Поени од реакции
18.036
Па уште боље ако се лезбејки, нека дојдат и Тата и Суслина, и на двете ке им објаснам. :icon_lol:
Нека дојдат Лекиќ и Лејно, за ракомет нема да им објаснувам, ама може за некои други животни работи :ljubove:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јеп, сега ми пишаа, во брак била Лејно 2-3 години веќе.
Коа веќе сте на таа тема а Лекиќ? :icon_mrgr:
Не е Лекиќ ама страшно добро го чува приватниот живот и сите мислат дека чим не ја гледаат со маж дека е лезбејка :D[DOUBLEPOST=1527026003][/DOUBLEPOST]
Изглед знае да лаже, ја мислев германката пикерот што си замина минатата сезона дека е, па има дечко некој Бошњак од овде.
А вака на изглед, глас машки, изглед машко :D (Лекич)
Тоа е најголемиот мит. Мене туѓ срам ме изеде моментот кога Ања беше тука гостин во емисија, дојде облечена во рокерски стил, кожни јакна, пантолони, подвратена јакната да се гледаат тетоважите и фризура ко што има и водителкава ни 2 ни 3 баааам - што мислите за коментарите за вашиот необичен изглед? Се збуни, не знаеше што да каже. Ги здоболе Германциве кој што мисли. :D:D:D

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Изглед знае да лаже, ја мислев германката пикерот што си замина минатата сезона дека е, па има дечко некој Бошњак од овде.
А вака на изглед, глас машки, изглед машко :D (Лекич)
Na Althaus mislis? Mozda bisexual e ali straight sigurno ne e.
I ne mislev radi izgledot.
Aj bolje da ne sirim dezinformacii ova moe mislenje samo haha.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Inace, se poaktuelni stanuvaat lezbejkite vo svetot... Neka krshat glava...

Член од
12 март 2009
Мислења
20.771
Поени од реакции
17.000
не пратев, што точно ќе биде со ЖРК Вардар ?? Се укинува клубот или ќе играат млади ??
Ако е второто, може ли да се земат на позајмица една сезона млади надежни мкд ракометарки да искористат играње во во лига на шампионите барем една сезона
( можеби би дошле и некој млади ракометаркои од соседството ??) Поголем проблем е немање на тренер, ќе оди во машката екипа ??

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Temava moze i da se zatvori... :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.671
Поени од реакции
11.749
не пратев, што точно ќе биде со ЖРК Вардар ?? Се укинува клубот или ќе играат млади ??
Ако е второто, може ли да се земат на позајмица една сезона млади надежни мкд ракометарки да искористат играње во во лига на шампионите барем една сезона
( можеби би дошле и некој млади ракометаркои од соседството ??) Поголем проблем е немање на тренер, ќе оди во машката екипа ??
ке продолжи да опстојува со ракометарки од младинската школа
сеуште се размислува дали ке пријават екипа за у лш или за некое натпреварување од понизок ранк

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE

Член од
13 мај 2017
Мислења
261
Поени од реакции
332
Нема да пријават во ЛШ.
Срамота е да губат по 30 разлика.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Епа ајде кандидати има ли да ја вдомат ? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.877
Ајде, ајде, ајде Вардарееееее :D

Ми се направи ќеиф што Царчев го тресна Симе во купов. Тук таму пратам женски ракомет откако си отиде Самс, гледам секоја година се помлад и помлад тим имаме и во првенството се за 1-2 разлика ги губиме дуелите.
Сестрите Коцеви ми беа талентирани пред 2 години, ама некако се здебелија и двете, особено Борјана. Бојана иако е здебелена, се уште има добра визија, ги растури денес Ѓорче Петров со паметни пасови до крило. Има изгубено на пробивност.
Ама затоа двете бекчиња Стефановска и Диневска растурија со влезови. Како шило е Диневска, мало ама пробивно и пргаво. Браво.
Штета што се ситни, немаат скок шутеви.
Утре финале за куп титула со Куманово, кои одмораа во полуфинале ради распадот на Металург...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.151
Поени од реакции
8.120
se nadevam deka dvete rakometni kup tituli nema da patuvaat kon metrpolata :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom