Мојата втора 10-ка за филм од 2018. American Animals. Немам коментар. Гледајте го.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од што е гифов?
Ок, моево мислење е апсолутно небитно пошто само новиот и го имам гледано...Новиов Halloween некој од вас го гледаше? Thoughts? Opinions?
Од што е гифов?
Medium-length hair with slightly trimmed sides and a tapered backШто заедничко имаат Џејмс Дин,Крис Исак и Крис еванс : )
![]()
![]()
![]()
Поради...сите личат на Чарлс Старкведер
https://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци!
Зошто не продолжете да пишете во темата?
Pak greski, DENES E 2018 GODINA, NE E 1970....ALOOOOOO G-dine Jul Briner.И Женмин Жибао (Кинески) беше најтиражен весник, со тираж поголем од Њујорк Тајмс Лондонски Сан, германски Билд или франц Ел Паис (заедно)... а Бата Живоиновиќ беше глумец со најголема публика на Светот (Кина и Ју) го обожаваа во Кина како Валтар и главниот во Неретва, со што повеќе публика имаше тој тогаш (во 70тите) од сите големи светски ѕвезди: Јул Бринер, Ричард Бартон, Марлон Брандо Пол Њимен Роберт Ретфорд, Ал ПАчино... и кој сакате! Што ова има со најпопуларните клими у Свет..!? Е па има!
Кој разбра - разбра, кој не нема помош!

Филмов е стабилно добар и ништо повеќе. Пазете да не се хајпнете ко мене од коментаров на Злате.Мојата втора 10-ка за филм од 2018. American Animals. Немам коментар. Гледајте го.
Па барем не е Трето полувреме.Филмов е стабилно добар и ништо повеќе. Пазете да не се хајпнете ко мене од коментаров на Злате.
Десетки вака ако се давале...