Medium-length hair with slightly trimmed sides and a tapered backШто заедничко имаат Џејмс Дин,Крис Исак и Крис еванс : )
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Medium-length hair with slightly trimmed sides and a tapered backШто заедничко имаат Џејмс Дин,Крис Исак и Крис еванс : )
![]()
![]()
![]()
Поради...сите личат на Чарлс Старкведер
https://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци!
Зошто не продолжете да пишете во темата?
Pak greski, DENES E 2018 GODINA, NE E 1970....ALOOOOOO G-dine Jul Briner.И Женмин Жибао (Кинески) беше најтиражен весник, со тираж поголем од Њујорк Тајмс Лондонски Сан, германски Билд или франц Ел Паис (заедно)... а Бата Живоиновиќ беше глумец со најголема публика на Светот (Кина и Ју) го обожаваа во Кина како Валтар и главниот во Неретва, со што повеќе публика имаше тој тогаш (во 70тите) од сите големи светски ѕвезди: Јул Бринер, Ричард Бартон, Марлон Брандо Пол Њимен Роберт Ретфорд, Ал ПАчино... и кој сакате! Што ова има со најпопуларните клими у Свет..!? Е па има!
Кој разбра - разбра, кој не нема помош!

Филмов е стабилно добар и ништо повеќе. Пазете да не се хајпнете ко мене од коментаров на Злате.Мојата втора 10-ка за филм од 2018. American Animals. Немам коментар. Гледајте го.
Па барем не е Трето полувреме.Филмов е стабилно добар и ништо повеќе. Пазете да не се хајпнете ко мене од коментаров на Злате.
Десетки вака ако се давале...

Па барем не е Трето полувреме.![]()
Не е до хајпот, уште го мислам истото, еве, недела дена по гледањето. Секој си има различни критериуми за оценување. Мојот критериум, е, на пример, колку филмот влијаел на моите емоции за време на гледањето. Ако успее да ме насмее до солзи, да ме расплаче, да ме наежи од глава до пети, да ме натера да размислувам за него, за мене или за нештата надвор од нас, тогаш неминовна е десетката. А овој се тоа направи, и плус видов некои тешки филозофии во толку простата приказна, што не можев да одолеам. Еве, и од перспектива по недела дена јас уште го имам истиот став за филмот.Злате не дозволувај хајпот да те води, чекај малце да ти легне па после оценки, ја кога ги оценувам филмовите дури по една недела го правам тоа да размислам трезвено.

Хахахахахааха, леле, ќе го убијам!Добро е да се знае дека децата од мали се учат да ја почитуваат и следат филмската уметност, и вака страсно да покажуваат што мислат за истата.
Кудос Злате :***