- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.042
- Поени од реакции
- 116.953
Секако дека Манчестер го красел атрактивниот фудбал низ историјата, нема проблем.знаете и што е добар и атрактивен фудбал и све

Секако дека Манчестер го красел атрактивниот фудбал низ историјата, нема проблем.знаете и што е добар и атрактивен фудбал и све
Секоја чест на Емери за измените. Венгер никогаш не би направил двојна измена на полувреме, иако сметав дека требаше Ивоби. И не е само овој меч, туку често го гледам дека Обамејанг знае да го пушти како втор напаѓач и овој дава голови. Ремзи беше инстументален вчера.Не е нормално ова што го прави Арсенал со полувремињата, сигурен сум дека нема тим во европа со такви резултатски спротивности од прво до второ полувреме.
Само Рашфорд знае да втрча во празно од оние што играа вчера, останативе стојат како чуњеви. Саутемптон вчера имаат боља транзиција во напад од нас, срамно да се каже, но вистина е. Вчера Погба дава 50 метри пас со лева нога како да додава на 5 метри.Како да му се отворат, суперсонично ли да мењаат позиции? Па самиот не знае на која страна тргна, три пати смени правец. Изгубен е Погба во овој тим на Јунајтед, дефинитивно. Искрено ќе кажам, се надевам никогаш нема да проработи кај вас, ни во лига (доколку смени тим) ама мислам дека со промена на менаџер ептен ќе пркне и ќе крене неколку нивоа. Се разбира, неколку пати имам и напоменато дека многу улога ќе игра и тоа дали за тој период ќе созрее или ќе си тера со филмовите дека е драма играч.
stek brat ne sum ti ja kriv sto mesto fudbal si gleal izi mizija na vremetoСекако дека Манчестер го красел атрактивниот фудбал низ историјата, нема проблем.На прсти од една рака може да се избројат сезоните кога Јунајтед играл таков фудбал, Ферги класика 10 утакмици на сила ќе тепа, останато на квалитет али никако уз некој WOW фудбал. Дисциплина и победнички менталитет ги красеше Јунајтед во Ферги периодот.
Урко Линекер.stek brat ne sum ti ja kriv sto mesto fudbal si gleal izi mizija na vremeto
ne igrale united atraktiven fudbal, ne be charlton igraa sve da ti ebam, poim za atraktiven fudbal bea junajted u erata na fergi, najbolji fudbal na planetava igraa edno vreme.
A koi igraa ?Koe vreme igraa junajted NAJatraktiven fudbal ocigledno i jas sum igral izi mizi? Najefektiven fudbal da no najubav za oko nikogas
kako be ocobol bile junajted se citas liBarca i pred Pep od 2004 navaka igraa najatraktiven fudbal odi gledaj gi LS utakmicite Junajted vo toj period bea ochobol duri kaj 2007 onamu pocnaja da igrat ubav fudbal ama i togas ne bea blisku do barca..
Kraj na 90ti mal bev no pocetok na 00 galaktosite igraa poubav fudbal iako rezultatski mozea podobro.. Pushti si 2003 1/4 finaleto R9 ko mu stegna hettrik a zidane i figo mu ja skrija topkata.. Fergie sekogas imal specijalci vo ekipa ko fletcher oshea i sl koi poke bile zadolzeni za protivnickite igraci otkolku ubav fudbal da igrat zato i mnogu derbi utakmici bile ochobol.. Fergie poblisku e do murinjo otkolku pep
Како да му се отворат, суперсонично ли да мењаат позиции? Па самиот не знае на која страна тргна, три пати смени правец. Изгубен е Погба во овој тим на Јунајтед, дефинитивно. Искрено ќе кажам, се надевам никогаш нема да проработи кај вас, ни во лига (доколку смени тим) ама мислам дека со промена на менаџер ептен ќе пркне и ќе крене неколку нивоа. Се разбира, неколку пати имам и напоменато дека многу улога ќе игра и тоа дали за тој период ќе созрее или ќе си тера со филмовите дека е драма играч.
Не ми беше целта да го бранам Погба, пишав и во фан клуб дека перформансот со Саутемптон му беше чиста нула. Ама ете видете периодот од 5та до 7ма секунда на видеото како крева глава, бара десно, бара лево, нема никој откриен, оди во уште еден дриблинг и греши. Истово се дешава и Санчез и Марсијал и било кој друг кога ќе добие топка. Нашиве имаат work rate во минус и тука е крив само и само Мурињо, пошто очигледно не знае да наметне авторитет.Не го правдај жити све, и у второ исто вака шитна посед, и наместо да се бори за изгубената топка се фаќаше за глава и мавташе дека првично ја изгуби, убаво му рекол мурџо ако е тоа точно, класичен вирус.
Е сеа тоа што мурџо па од друга страна е класичен кансор, тоа е друг муабет, ама и едниов и другиов се штеточина моментално за јунајтед.
Што па толку е тешко и за погба да јадете гомна зашто е мизерен, прво, апсолутно со ништо не покажал ни Пола од вредноста која ја платија за него, и второ бе маме му ебам, имавте генијалец ко сколс у средина, знаете и што е добар и атрактивен фудбал и све, па овој мртвиов повеќе е блиску до нивото на џемба џемба, отколку до нивото на сколси или некој од тој калибар, класа од фудбалер. А па ќе ти ебам даберот преценет.
Кој ќе биде новиот?Го избркале Хјус. Кога ќе кикснеш и против Јунајтед, доста е.
Прекини да се срамиш, ако имаш 56 години и си тотално дно не значи дека разбираш фудбал ти ебам тоа. Ти реков, на прстите од една рака може да се избројат сезоните каде тимот на Ферги играл атрактивен фудбал. Тоа што освајал титули не значи дека коси се кубеле за фудбалот што го форсирал. Со Роналдо играа атрактивен фудбал, тоа подоле што си постирал клипот ваљда и таму, за почеток на 90-ти не знам затоа што не сум гледал. Али дај те молам цел свет што не навива за Јунајтед знае каков тим беа, ќе се тегават цела утакмица и ќе тепаат со некој шугав гол, не за џабе цела Англија ги мрази.stek brat ne sum ti ja kriv sto mesto fudbal si gleal izi mizija na vremeto
ne igrale united atraktiven fudbal, ne be charlton igraa sve da ti ebam, poim za atraktiven fudbal bea junajted u erata na fergi, najbolji fudbal na planetava igraa edno vreme.