Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ние сме ретардирани и стерилни у нападПрв пат гледам толкава доминација на еден тим а 0:3 да изгуби, или Фиорентина се ретардирани или Јуве рутински ги има овие натпревари
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како бе не го допре на рака?хахахаххахахахах пенал ова било ? сме зачутиле?Оди повратете некаде ижабуркај те, сфестете се.
Не го ни допре на раката,слепци.
Најубаво се гледа од камерата позади голот, на една снимка у текот на текмата го дадоа од тој агол и убаво се гледа дека удира во рака.. има слика малце погоре од тоа видео (на рики што постирал, лево сликата), ама најуаво е некој ако го најде тоа видео да го постира, ја го барав не го најдов...Мене не ми е јасно едно, на видеоно поназад при првата снимка се гледа чист удар со рака, после на позумирана снимка и поуспорена башка и од друг агол се гледа како го удира во задник топката... Мајндфак ми е некако, ама еве ако го удри во рака за мене чист пенал, сличен пенал и на Интер му досудија мислам сезонава на Меаца, не знам само со кој игравме, Кандрева сакаше да нафрли, малку ја удри со рака топката играчот ама доволно за да не стигне до Икарди и беше пенал. Исто како што беше пенал и она на Бенатија лани а не беше досудено.
Koj model I marka?Да не се мачите, видено на фул хд 50 инча, апла во рака го удри
Panasonic TXP50GT30B.. на овој модел најбоље се гледаат спорни ситуации со ракаKoj model I marka?
https://youtu.be/bP_Dvt2Bakc 1:12Најубаво се гледа од камерата позади голот, на една снимка у текот на текмата го дадоа од тој агол и убаво се гледа дека удира во рака.. има слика малце погоре од тоа видео (на рики што постирал, лево сликата), ама најуаво е некој ако го најде тоа видео да го постира, ја го барав не го најдов...
Ete.. se gleda deka vo raka go mava