Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пат гледам толкава доминација на еден тим а 0:3 да изгуби, или Фиорентина се ретардирани или Јуве рутински ги има овие натпревари

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прв пат гледам толкава доминација на еден тим а 0:3 да изгуби, или Фиорентина се ретардирани или Јуве рутински ги има овие натпревари

Sent from my iPhone using Tapatalk
ние сме ретардирани и стерилни у напад

хахахаххахахахах пенал ова било ? сме зачутиле?Оди повратете некаде ижабуркај те, сфестете се.
Не го ни допре на раката,слепци.
Како бе не го допре на рака?:unsure:

Attachments

• Screenshot_20181201-220538.png
    Screenshot_20181201-220538.png
    868,6 KB · Прегледи: 49
Сеедно, и онака сме прејаки за лигава... Нека ни ја дадат титулата уште на полусезона коа ќе бегаме 15+ од вториот..

Мене не ми е јасно едно, на видеоно поназад при првата снимка се гледа чист удар со рака, после на позумирана снимка и поуспорена башка и од друг агол се гледа како го удира во задник топката... Мајндфак ми е некако, ама еве ако го удри во рака за мене чист пенал, сличен пенал и на Интер му досудија мислам сезонава на Меаца, не знам само со кој игравме, Кандрева сакаше да нафрли, малку ја удри со рака топката играчот ама доволно за да не стигне до Икарди и беше пенал. Исто како што беше пенал и она на Бенатија лани а не беше досудено.

Мене не ми е јасно едно, на видеоно поназад при првата снимка се гледа чист удар со рака, после на позумирана снимка и поуспорена башка и од друг агол се гледа како го удира во задник топката... Мајндфак ми е некако, ама еве ако го удри во рака за мене чист пенал, сличен пенал и на Интер му досудија мислам сезонава на Меаца, не знам само со кој игравме, Кандрева сакаше да нафрли, малку ја удри со рака топката играчот ама доволно за да не стигне до Икарди и беше пенал. Исто како што беше пенал и она на Бенатија лани а не беше досудено.
Најубаво се гледа од камерата позади голот, на една снимка у текот на текмата го дадоа од тој агол и убаво се гледа дека удира во рака.. има слика малце погоре од тоа видео (на рики што постирал, лево сликата), ама најуаво е некој ако го најде тоа видео да го постира, ја го барав не го најдов...

Да не се мачите, видено на фул хд 50 инча, апла во рака го удри

Јас го оправудам судијата и јас не би го свирнал пенал мн брзо се деси се, изгледаше како по газ да го удри и да се одби в рака а и во слободен пад беше сигурно не ја постави раката намерно..

Најубаво се гледа од камерата позади голот, на една снимка у текот на текмата го дадоа од тој агол и убаво се гледа дека удира во рака.. има слика малце погоре од тоа видео (на рики што постирал, лево сликата), ама најуаво е некој ако го најде тоа видео да го постира, ја го барав не го најдов...
https://youtu.be/bP_Dvt2Bakc 1:12

Рака беше, но дали кажа судијава зашто не досуди пенал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom