JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Кога глеам Сопранови добивам желба да пукам на џандари.
Еве после неколку дена крајот ми изгледа како одличен, јас како фан на такви филмови ми се допаѓа филозовскиот крај, но ќе бев помалце разочаран ако крајот не се делеше од целиот концепт на серијата.Колку антиклиматичен крај имаше серијава, мислам дека е најгенијалниот потег на Дејвид Чејс. И самиот има изјавено нешто во стилот „не сфаќам зошто луѓето се разочараа навивајќи да умре лик кого го следеа цели 6 сезони“
Детиштето беше најголемата будала во серијата, бескорисен идиот на кого се` и сешто му беше сервирано на златна тацна, а сепак ништо не бидна од него, бунар без дно.Еј Џеј ги сахрануе
Убаво он а реши Адриана.Silvio knew the healthiest choice before it was cool
(одговор за Адриана која имаше стомачни проблеми, IBS, чир)
Прегледај го приврзокот 200742
А што точно требаше да бидне од него кога на крајот има колку, 20 години?Детиштето беше најголемата будала во серијата, бескорисен идиот на кого се` и сешто му беше сервирано на златна тацна, а сепак ништо не бидна од него, бунар без дно.
Ќерката си го среди животот учејќи од грешките.А што точно требаше да бидне од него кога на крајот има колку, 20 години?
А Meadow па шо напраи, глумеше политички коректна работеше у некоја правна фирма за minorities... ќе студирам медицина, ќе студирам право, ќе скокам година... му праше драми на Фин дечко и без везе а и на тој претходниот. Буквално женски глупости, немаше шо да праи и глумеше жртва.
Еј Џеј беше онака, океј. Имаше панични напади, влезе у некој моуд на нихилизам/егзистенцијализам но откако се вљуби се среди. Доби желба за живот, рече ќе отворам ресторани ќе бидам газда, нема да треба да работиш... иииииииии беше САХРАНЕТ од... ба дум тс, жена. Го сакаше нејзиното дете, се грижеше како да е негово, ја сакаше нејзе искрено, беше тука за неа... и наеднаш доби "lol nz dali te sakam, poz".
САХРАНА.
И како да не влезе у тотална депресија кутриот?
...