- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.535
- Поени од реакции
- 11.133
А Рома за кое се бори?Vikendov rezultatski ni se pogodi , pobedivme a ostanatite remizira toest ekipite sto se borat od 2 do 4 mesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Рома за кое се бори?Vikendov rezultatski ni se pogodi , pobedivme a ostanatite remizira toest ekipite sto se borat od 2 do 4 mesto.
Momentalno ne se borat odmarat.А Рома за кое се бори?
И ја сакав за пишам за ова уште во саботата ама се заматкав нешто и заборавив. Лаутаро и Кеита комбинираа како да играат 15 години заедно, нарочито Лаутаро многу добро ја чита играта. Имаше едно 5-6 такви мангупски пасови, дали со пета, дали во празно ќе ја пушти, дали меѓу тројца, небитно, битно осетот му е страва. Ако не останува Спалети долго во тимов не се сомневам дека ќе има некој што ќе ги игра двајцата заедно, зборам за Икарди и Лаутаро, зашо преглупо е да седи еден на клупата. Најидеално би било Икарди да е она што си е до сега, најистурен, а овој малце поповлечен и да го храни со топки, пошо очигледно како што реков погоре има осет за играта. И да, има добар шут од далеку.
Да ве потсетам дека игравме со Фросиноне.
dajte dobar link za sledenje na natprevarot