Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Класика пораз од Клипче, кој освен што ќе ме тепа мене и двете ќе заврши на 10то место и ќе искикса со пола неменаџирани тимови. :toe:

Класика пораз од Клипче, кој освен што ќе ме тепа мене и двете ќе заврши на 10то место и ќе искикса со пола неменаџирани тимови. :toe:
Свесен си дека тоа ми е и планот.

Одлична шанса за @JimmyFloydBottleBank и @Aexil Kong да ги потврдат шампионските амбиции во следно коло. Таклинг вери хард, ако можете бар по еден да им повредите на три недели.

Било кој нека напраи уше еден профил и само нека ја земе Рома доека некој друг не покаже интерес за играва, нормално да не продава играчи од тимов.

Било кој нека напраи уше еден профил и само нека ја земе Рома доека некој друг не покаже интерес за играва, нормално да не продава играчи од тимов.

Ај ќе ги земам јас додека не се најде некој.

Siiii :pos:

Velkome :D

tumblr_pe4wn2A1f71tf8a5ao1_500.gif

Suarez na prodazba, morata, wilian, di maria...

Ги мењам Мулер(94),Озил(94),Хамшик(93),Тоби(92),Вертонген(92) за надежни млади играчи кои имаат предиспозиции да стигнат до 99 рејтинг.

@ManUtdChampions да ми го даде Тореира под ХИТНО!!!

Ги мењам Мулер(94),Озил(94),Хамшик(93),Тоби(92),Вертонген(92) за надежни млади играчи кои имаат предиспозиции да стигнат до 99 рејтинг.

@ManUtdChampions да ми го даде Тореира под ХИТНО!!!
Ти пишав во порака на СМ како можеш да го добиеш. :D

Сакате да отвориме нова лига а оваа до крај на оваа сезона да ја користиме како рангирачка(?!)...т.е според рангот на крај да можеме да избираме тим од другата лига.

Првиот прв, вториот втор, третиот трет, победникот на купот четврти и така надолу ?

И таа да биде со ограничен буџет и економија и скуад кап на 40-50 играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom