Ја прескокна реченицата: "Уживав во секоја секунда"? BTW, и ти се смееше на Галилео и скарамуш. Плус, моментот кога ја смислија We Will Rock You. Кога Фреди свиреше со рацете наопаку... Не, не беа само последните 20 минути Аноне.Верувам да си го вратиш филмот наназад (pun intended) ќе забележиш дека и не е баш за 10.
Не. Ако не си сфатил до сега, сите мои оценки се според тоа колку мене лично ми оставиле впечаток филмовите, без разлика колку се фалени од критиката и колку се "објективно добри", доколку постои такво нешто. Затоа, да, меѓу десетките има и masterpieces, и не-masterpieces, ама на сите заедничко им е што успеале мене да ме воодушеват.Друго, велиш „знам дека не е мастерпис“ дали сакаш да кажеш дека кога ставаш највисока оценка на филм, праиш разлика од десетка до десетка, некои ти се мастерпис и се 10ки други не ти се мастерпис ама сепак ти се супер-дупер и пак имаат 10ки?
Тоа ми е чудно.

Screw them too!Пробај да прочиташ критика од баграта на @staycalm односно LGBT заедницата која вели дека поентите од филмот се: