Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.571
- Поени од реакции
- 26.729
Зашто им го поништија на Тотенхем голот?
Како да имаше фаул во напад
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто им го поништија на Тотенхем голот?
Баш напротив, линискиот судија крена офсајд. Немаше никаков прекршок, ниту па Кејн влијаеше на акцијата за да свирне офсајд. Чист гол поништен за Тотенхем.Како да имаше фаул во напад
Грешка на помошникот, ама Кејн беше во офсајд и може од негова перспектива му се гледало дека влијае на акцијата. Штом помошникот кренал, судијата тешко дека нема да му го уважи тоа!Баш напротив, линискиот судија крена офсајд. Немаше никаков прекршок, ниту па Кејн влијаеше на акцијата за да свирне офсајд. Чист гол поништен за Тотенхем.
Ќе ни даде гол 1000%, така идат некои работи во универзумов. Единствено чудно беше што Бакајоко не ни закачи еден викендов, ама добро нов левел на дно е он и неговиот тим па практично невозможно беше тоа.Кутињо вечерва против @Syn ,Стефан цобе и сеоски Џони![]()
pa ako denes so dambo u odbrana ne dae gol, komotno neka spakuva kuferite i neka potpise za hhhetafe, ili real tharagothha.Кутињо вечерва против @Syn ,Стефан цобе и сеоски Џони![]()
Не би рекол дека Ливерпул се подобри без него, не им е така течна играта годинава и ги нема голчината и асистенциите негови.pa ako denes so dambo u odbrana ne dae gol, komotno neka spakuva kuferite i neka potpise za hhhetafe, ili real tharagothha.
Inace neznam zaso protiv mene, nikad ne sum vikal deka e los fudbaler ( bese los u inter ), velev deka za vremeto pominato u inter, toj period 2010-2011, so nisto ne nakaci cena pa da go prodadat za 40m evra, toj period so toa sto go pokaza tolku mu bese cenata.
A i za liverpul velev deka ne e za lider u tim so visoki ambicii, sto i bese slucaj, salah za 15 minuti go zaseni, sea taman mu e, toa sto mu go vikav na peja togas, da si bide vtora ili treta violina, idealno mesto e barsa za nego i dosta ke im bide od korist koga ke se kompletni. Da ne igraat 10 meca bez mesi, ke vidis kolku ke moze da ja donese konstantnosta na mesi, ili bilo koj drug lider u golem tim, koj vo 90% od izigranite natprevari treba da gi igra na vrvno nivo i da se istaknuva, i jace od 90 ustvari, zborime za barsa ipak.
Parite koi gi zemaa liverpul za nego se eden od najdobrite transferi ever, u pogled na prodavanjeto na igraci, zaedno so Pogba.
Liverpul se sea 300 pati posilni a golema zasluga za toa imaat i parite dobieni od koutinjo, klop sve ova go izmenadzira nenormalno dobro, da se pametni pulci od nego bi trebale da napravat nesto sto united go imaa so fergi.
seriozen si za ova ? : )))Не би рекол дека Ливерпул се подобри без него, не им е така течна играта годинава и ги нема голчината и асистенциите негови.
Другар лани го прегореа Сити 3 пати во една полусезона, играа финале ЛШ и викаш немале течна игра?Не би рекол дека Ливерпул се подобри без него, не им е така течна играта годинава и ги нема голчината и асистенциите негови.
Со исклучок на едниот гол во финалето кај што киксна Лорис на светското имаше скоро идеално првенство. Безпрекорна поставеност и стабилност. Што мене ми беше сосема чудно гледајќи ги неговите клубски игри, чак јас тогаш велев Манданда да биди стартер меѓутоа сосема ме изненади.Кога ќе ти текне дека Жиру и Лорис се исшлепаа со Франција до светска титула![]()
У краток период, две бриљатни анализи, бравос.Кога ќе ти текне дека Жиру и Лорис се исшлепаа со Франција до светска титула![]()
Со онаа Франција и Столе Димитриевски ќе освоеше. Секогаш е киксер Лорис, не го правдај.Со исклучок на едниот гол во финалето кај што киксна Лорис на светското имаше скоро идеално првенство. Безпрекорна поставеност и стабилност. Што мене ми беше сосема чудно гледајќи ги неговите клубски игри, чак јас тогаш велев Манданда да биди стартер меѓутоа сосема ме изненади.
Знам дека сега прави глупости ама морав фактот да ти го поправам грешен ти е тотално.