- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka pominit zimava, pa jas ke dadam najobjektivno, najiskreno iskustvo so moite dve WN35 i ednata FH35 shto ja imam. Ovaa ke mi e prva zima kaj sho sum kompletiran so klimi. Lani ja promashiv zimata.Јас пишав дека е глупост било кој да купува било што друго ако ЛОМО ЛЦЛХ дава 5KW на -10.
Ти ми пишуваш дека била пандан на амбер 3.5.
Прикачи ги податоците од Интертек за СФ50 и таја твојата во потпис.
Не ги прикачи. Зошто?
СФ50 не е 60 туку 70. ФХ е помоќна, поекономична, ја мери внатрешната темература со инфрацрвени зраци и можи хоризонтално да се насочува дувањето. Затоа е и поскапа. Тоа на сите им е јасно.
Нема ништо да ти се признае. Ако си задоволен тогаш си дилер на клими ако не си задоволен тогаш си глуп пошто ете они ти викаа грее да си земеш а ти ја еба работата [emoji16]Neka pominit zimava, pa jas ke dadam najobjektivno, najiskreno iskustvo so moite dve WN35 i ednata FH35 shto ja imam. Ovaa ke mi e prva zima kaj sho sum kompletiran so klimi. Lani ja promashiv zimata.
Ovaa potrosuvacka e so pomesten senzor?Fh25ve режим на одржување утринава![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaa potrosuvacka e so pomesten senzor?
I brzina koja?
Na tolkav minimum jas ja nemam vidno da trosi.
Eve kaj mene kako e sostojbata
I na 5min gasi. Modulacija cista nula. Прегледај го приврзокот 198510Прегледај го приврзокот 198512
Na tolkav minimum jas ja nemam vidno da trosi FH 25ka
Eve kaj mene kako e sostojbata sega slikano
I na 5min gasi. Modulacija cista nula. Прегледај го приврзокот 198510Прегледај го приврзокот 198512
Na sabajle i na vecer ja uklucvam.[DOUBLEPOST=1540240570][/DOUBLEPOST]Можеби лошо ти е поставена, мада не верувам, почекај да дојде ладното. Околу 300w сигурно модулира, бар кај мене.
Плус топло е уште, и уклучена ти е 24/7?
Ke probam taka da vidamВака, стај ауто, исклучи сензор и она за абсњнт дитекшн.
@vlavot Suvi Defrosti na 5min se vika ova ili kako se vika ?Na tolkav minimum jas ja nemam vidno da trosi FH 25ka
Eve kaj mene kako e sostojbata sega slikano
I na 5min gasi. Modulacija cista nula.

Можеби лошо ти е поставена, мада не верувам, почекај да дојде ладното. Околу 300w сигурно модулира, бар кај мене.
Плус топло е уште, и уклучена ти е 24/7?
Вака, стај ауто, исклучи сензор и она за абсњнт дитекшн.
Уште на Бајачка да му препорачаш да ја однесеЗатоа, коа и јас ја уклучувам исклучувам, ми гаси он офф на повисока потрошња, ова е после 24 часа кај мене и стабилизирана одржуваше 20 степени. Коа ќе ја тераш 24/7 и коа ќе е ладно ќе спушта пониско.