- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.155
- Поени од реакции
- 16.104
За Брајан може, ама никако за Кевин Харт![]()
Тоа да. Можеле да одберат некој друг, овој е прелигав за посериозен филм. Може дека моментално си држи цена типот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Брајан може, ама никако за Кевин Харт![]()
КАНЦЕР ФАТИВ, ШТО Е ОВА АЛО, ТРЕЈЛЕР ЛИ Е, МОНТАЖА ОД ДЕТЕ ОД 5 ОДД ЛИ Е
КАНЦЕР ФАТИВ, ШТО Е ОВА АЛО, ТРЕЈЛЕР ЛИ Е, МОНТАЖА ОД ДЕТЕ ОД 5 ОДД ЛИ Е
ФЕЈК
ДА СЕ БАНИРА ОВАА Г-ЦА НЕЗАВИСНА

Значи не ми ставај смајлиња. Ти не го ни виде тоа што го постираше?Мислев некој нешто повеќе ќе ми кажеше за тоа што го постирав ама ок![]()
Што те мачи дедо мраз?
Дедо Мраз... -_-
Ништо не ме мачи, глупо е што после римејковите на Дизни, забележувам дека почнуваат да ги преработуваат и филмовите правени според новелите на Стивен Кинг. Кои се следни? Misery? Cujo? The Shining?
Во врска со трејлеров што си го поставил... повеќе ми личеше на трејлер за The Wicker Man со Николас Кејџ отколку на Пет Семетери![]()
Абе лепи, Pet Sematary има веке 2 дела 89 i 92 не се разбирам многу римејк е ако филмот е оне анд онли или ако се повеке делови се рачуна римејк?

https://www.imdb.com/title/tt497134Нема ли некој нов вестерн филм што излегол пред скоро време или што ќе излезе наскоро?
Нема ли некој нов вестерн филм што излегол пред скоро време или што ќе излезе наскоро?
Slow West (2015)Нема ли некој нов вестерн филм што излегол пред скоро време или што ќе излезе наскоро?
Претпоставувам дека при копирање сум избришал по грешка една бројка од крајот. Пробај додавај по една бројка на крај и види кога ќе ти се падне вестерн.error
Не ми отвора