Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

8549542.gif

Што те мачи дедо мраз?

Дедо Мраз... -_-

Ништо не ме мачи, глупо е што после римејковите на Дизни, забележувам дека почнуваат да ги преработуваат и филмовите правени според новелите на Стивен Кинг. Кои се следни? Misery? Cujo? The Shining?

Во врска со трејлеров што си го поставил... повеќе ми личеше на трејлер за The Wicker Man со Николас Кејџ отколку на Пет Семетери (n)

Дедо Мраз... -_-

Ништо не ме мачи, глупо е што после римејковите на Дизни, забележувам дека почнуваат да ги преработуваат и филмовите правени според новелите на Стивен Кинг. Кои се следни? Misery? Cujo? The Shining?

Во врска со трејлеров што си го поставил... повеќе ми личеше на трејлер за The Wicker Man со Николас Кејџ отколку на Пет Семетери (n)

Абе лепи, Pet Sematary има веке 2 дела 89 i 92 не се разбирам многу римејк е ако филмот е оне анд онли или ако се повеке делови се рачуна римејк?

Абе лепи, Pet Sematary има веке 2 дела 89 i 92 не се разбирам многу римејк е ако филмот е оне анд онли или ако се повеке делови се рачуна римејк?

Тој од '89 е оргиналниот правен според новела на Стивен Кинг, додека вториот од '92 со Едвард Фарлонг е типичен cash grab и ништо повеќе.

Овој ќе е римејк на тој од '89 и според трејлеров е... :jajce:

Нема ли некој нов вестерн филм што излегол пред скоро време или што ќе излезе наскоро?

The Magnificent Seven, исто и The Ridiculous 6

The Magnificent seven го имам гледано, но подзаборавено така да ќе го репризирам сигурно. The ridicoulos 6 неш слаба оценка има гледам. Во секој случај фала ти

The Magnificent seven го имам гледано, но подзаборавено така да ќе го репризирам сигурно. The ridicoulos 6 неш слаба оценка има гледам. Во секој случај фала ти

Тој вториот е само за фанови на Адам Сендлер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom