Garancijata e pominata. A i klimata ne e rasipana vo smisla deka ne raboti, samo potrosnjata bese golema, a greenjeto poslabo.
Mnogu me interesira dali nekogas ste se javile da prijavite deka nesto ne e vo red. Koj ja montiral klimata, koga...[DOUBLEPOST=1539289743][/DOUBLEPOST]
@martinpetkovic
Прегледај го приврзокот 198008
Daikin-ot измериле дека на -15 граница и е 2.09кв топлина со 1кв потрошувачка. Но тоа не мора да значи дека ако се зголеми потрошувачката на 1.5кв топлината ќе биде 3кв. Ако беше така тогаш сите ќе купувавме Нео, Вивакс и на -15 ќе ги пукавме на најјако.
@mdeni ??
За Грее нема вакви податоци па не можеш да бидиш сигурен што ќе добиеш на -15 иако во името носат -20!!!
Кажи колкава квадратура ќе грееш и што изолација имаш отприлика.
Kakov strucnjak nikna odednas na temava, sekoja cest. Kaj se kriese do sega ne mi e jasno. Hahahaha[DOUBLEPOST=1539289862][/DOUBLEPOST]
Koga sme kaj zgradite ,vo gevahir greenjeto e do toplotni pumpi no cija marka se znaete?
Vo Gevahir e VRF, centralna klimatizacija na Arcelik.
Kako sto imam slusnato, nesto e utnata rabotata.[DOUBLEPOST=1539290076][/DOUBLEPOST]
Sent from my iPhone using Tapatalk
A i ti ne si mi jasen, kazuvas deka imas problem so Amber, a ne kazuvas koj ja montiral, kade, koga ( edinstveno deka e pred 6 meseci...mozebi edna godina).
Ti si izgleda edinstveniot sto ima problem so Amber.
Zosto ne se javite i prijavite defekt. Mnogu ste cudni...ili e nesto drugo vo prasanje.[DOUBLEPOST=1539290198][/DOUBLEPOST]Kratko i jasno ke vi kazam, vo momnetov kaj nas ima dva modela koi ja zasluzuvaat investicijata, HANSOL i AMBER, koga zborime za modeli od visoka klasa.
Ajde sega pocnete da kritikuvate.....START.