Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хмммм обожавам да ја раскажувам оваа случка кога сум била мала![]()
дошло време да се одвикнам од цуцла и еден ден мене ми ја снема, ја барав секаде, плачев викав ама ништо, и стоев на ѕидот над куќата на баба ми држејќи ја во раце мојата омилена кукла, еден гумен волк. И ми рекоа дека волкот ми ја изел цуцлата, ја кога почнав да викам, и и ја откорнав главата на куклата :pos2: :pos2:![]()
Хехе..интересна тема...Ех, не знам колку имавме..Можи 5-6 години, ама памтам ко денес да беше..Си игравме со брачеда ми кај неа дома..уствари, не си игравме, се тепавме, ама онака, беснеевме, демек да видиме која е посилна..И..ко ќе видиме шо да видиме...Така дур се тепавме, и ја манав глата (ПОјма неам од шо)..и почна да течи крв...Леле мајко...Паники, паники...И ај..некако се смиривме..И како сеа да кажиме дека и ја дупнав глата...Можи нема да не остат да играме пак заедно
И ај некако се извадовме..демек од фиоката ја мана..или не знам шо...Ако го прочиташ ова(а сигурна сум дека ќе го прочиташ)Маче извинииииииииии!!!!!!
На нејќење беше..Сама знајш
![]()