Многу од тие што не гласаа сега, не излегоа поради сегашната криминална власт, но не да се врати Грујо, јас кажав и претходно, вакво ВМРО не добива глас од мене, а и од многумина.Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
'Сакам да ви честитам Европска Северна Македонија. Референдумот е успешен. Со оглед дека се рачунаат гласовите на тие само што излегле на референдумот. Имаме успешен референдум.' - З.ЗаевПред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Што ли местенка спремаат...
Ама вкупно.455,771 гласале до 17 часот, според ДИК.
Овие прашање е дали ќе ги стигнат 530 илјади гласови на Иванов.
Ауф![]()
Многу можно.'Сакам да ви честитам Европска Северна Македонија. Референдумот е успешен. Со оглед дека се рачунаат гласовите на тие само што излегле на референдумот. Имаме успешен референдум.' - З.Заев?
И сите гласови да се За ова е епска катастрофа.Ама вкупно.
Веројатно ќе има добар дел ПРОТИВ. Баш да видиме...
е ова е проблемот, покрај вмровците многу луѓе не гласаат за да му мавнат шамар на Заев и СДСМ, го мешаат реферндумот со обични партиски избори.Многу од тие што не гласаа сега, не излегоа поради сегашната криминална власт, но не да се врати Грујо, јас кажав и претходно, вакво ВМРО не добива глас од мене, а и од многумина.
Во македонските средини ќе имаме слика колку отприлика гласови би имала СДСМ, колку ќе има ВМРО е навистина тешко да се погоди.
Како тргнала работата нема да можат да се вадат и на 450к гласови ЗА, нели дека имале пола од цензусот, да почекаме да видеме што и како ќе наместат сега во овој мрачен саат време,455,771 гласале до 17 часот, според ДИК.
Овие прашање е дали ќе ги стигнат 530 илјади гласови на Иванов.
Ауф![]()
На секој нормален му беше глупо со сам себе убијал пропагандава низ сите можни медиуми.Не, само глупо ми е што одлуката на народот да не излезе на референдум одредени структури ќе си ја пишат како нивна победа.
Најверојатно за ова, го имаа најавено, поточно преместено датумот за протест.Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Што ли местенка спремаат...
Од движењето „Бојкотирам“, пак, на социјалните мрежи објавија дека денешниот протест е откажан и дека е презакажан за в недела, во 19 часот, пред Собранието.