Да не е на „Бојкотирам“ таа бинаПред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Што ли местенка спремаат...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Да не е на „Бојкотирам“ таа бинаПред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
може другите ја поставуваатПред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Ќе кажат дека 500.000 гласале за и тоа им било мотив за промена. Нема друго што.Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Vlado Janevski pak da im pee na vrapcite i kucinjata skitnici.Пред собрание е поставена бина. Добро е да си голем и во поразот, ама ова ептен нелогично личи.
Зошто мешаш партија и во вакви моменти? Како ве затупуваат толку во мозокот во штабовите бе?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
Јас само коментирам што читам по нет, има многу кретени што така го доживуваат ова, провери си и самЗошто мешаш партија и во вакви моменти? Како ве затупуваат толку во мозокот во штабовите бе?
Радост зашто народот не поддржал промена на име, со враќање на Грујо е еквивалентно?
Тебе тоа ли те мачи?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
A toa kako nekoi ameboidi so ni tvrdat deka dosla pravdata vo mk?Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?
Не, само глупо ми е што одлуката на народот да не излезе на референдум одредени структури ќе си ја пишат како нивна победа.Тебе тоа ли те мачи?
Мене само ми е, тие истите да сконтаат дека не сите што го сереа грујо се непатриоти и што све не ги нарекуваа....ама тешко таа работа у тоа тиквите празни сендвичарски.Зошто има толку луѓе у заблуда дека со овој резултат го враќаат ДПМНЕ и Грујо и ги спасуваат 27-мо априлците?