- Член од
- 22 септември 2017
- Мислења
- 340
- Поени од реакции
- 395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Албанец.А детево наше е или албанче?
не е баш така, еве Хрватска е 5 години во ЕУ, сега има масовни престрелки меѓу ромски фамилии во центарот на ЗагребОва е добар знак за нас. Бугарија, Албанија и Црна Гора пред да влезат во НАТО имаше чистење меѓу мафијашите. Значи сигурно и ние влегуваме.![]()
Ајде нека се подзачистат, само прецизни да си бидат, без непотребни / невини жртви.
Ова изгледа аматерски кога го убија џело беше ранет еден а ова е масакарваљда се истите луѓе кој го убија џељо
Овие се држава во држава бе другар, они се власта во државава.Во два денови, решетење со калашников во две населби, завчера во Ченто, вчера во Центар, државава се повеќе ми наликува на Колумбија и Мексико. Пајакот излезе со некакви изјави за двата настани, или ги контролира списоците кој мора да излезе на референдум, ваков ситен криминал не го засега?
Многу добро знам што се, познавам еден куп од ваквите фаци и знам кој ги држи од високите кругови, затоа и се нервирам. Глумиме лудило НАТО, ЕУ оправање на држава, а криминалот ни е на највисоко ниво и што е потрагично организиран од тие што ја водат државата.Овие се држава во држава бе другар, они се власта во државава.
Кој сакаш да ги разреши убиствата?
Кај нас работава е што они ги држат високите кругови, а не обратноМногу добро знам што се, познавам еден куп од ваквите фаци и знам кој ги држи од високите кругови, затоа и се нервирам. Глумиме лудило НАТО, ЕУ оправање на држава, а криминалот ни е на највисоко ниво и што е потрагично организиран од тие што ја водат државата.