Криминалци и криминални групи во МК

От 5 мажи шо беа сите загинаја от куршум
Татко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST]
Eden od ubienite e Makedonec 49 godini.
Име и Презиме изнесоа ли?

Татко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST] Име и Презиме изнесоа ли?
A.P

Ова е добар знак за нас. Бугарија, Албанија и Црна Гора пред да влезат во НАТО имаше чистење меѓу мафијашите. Значи сигурно и ние влегуваме. :D
Ајде нека се подзачистат, само прецизни да си бидат, без непотребни / невини жртви.

Грешка да не си?
Татко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST] Име и Презиме изнесоа ли?
Метуш таткому неџо со брус фаим ми се чини се отепа руски рулет играјки џело сеа наим[DOUBLEPOST=1538218831][/DOUBLEPOST]
Грешка да не си?
Можда е тозо тој беше во последно со него[DOUBLEPOST=1538219228][/DOUBLEPOST]36181D7A-3C77-4FCF-B9BF-7FEE3F45242B.jpegТаткому на џело2001

Последно уредено:
Местo oдмa дa гo решиш тoј штo јa нoси темaвa у пoлитикa,ти предупредувaње пoстирaш,пa истиoт лaјк ти стaвил.Знaеш ли уoпште штo прaвиш?Не гледaш декa едни те исти oдaт oд темa у темa и кур си игрaaт?
На овој мислиш?
Прегледај го приврзокот 197346
Прерано е за повеќе информации пред неполн саат е убиството...
Не стигна Наим да гласа за Европска Македонија :D
[DOUBLEPOST=1538220244][/DOUBLEPOST]
Ова е добар знак за нас. Бугарија, Албанија и Црна Гора пред да влезат во НАТО имаше чистење меѓу мафијашите. Значи сигурно и ние влегуваме. :D
Ајде нека се подзачистат, само прецизни да си бидат, без непотребни / невини жртви.
Да, имаше такви настани таму, пред самиот влез во НАТО.

Последно уредено:
Нема врска тоа за “син на висок функционер во МВР” , иначе да, македонец е.

ЕУ само го професионализира криминалот, не го брише, ваквите чистки се за непослушните ако веќе не е недоразбирање во некаков бизнис со други кримоси ;)

Метуш таткому неџо со брус фаим ми се чини се отепа руски рулет играјки џело сеа наим[DOUBLEPOST=1538218831][/DOUBLEPOST]
Можда е тозо тој беше во последно со него[DOUBLEPOST=1538219228][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 197365Таткому на џело2001
Драган имаше објавено ти претходно слики од татко им обложен со кожи, оваа ја немаше до сега, настанот тогаш допрел до BBC, CNN баш со изјави од Џељо, и од тоа објавивме тука по нешто, туку ме чуди зошто обдукција правеле ако веќе се знае од што е починат...[DOUBLEPOST=1538222904][/DOUBLEPOST]
Патраклиев, стар лихвар.

Драган имаше објавено ти претходно слики од татко им обложен со кожи, оваа ја немаше до сега, настанот тогаш допрел до BBC, CNN баш со изјави од Џељо, и од тоа објавивме тука по нешто, туку ме чуди зошто обдукција правеле ако веќе се знае од што е починат...[DOUBLEPOST=1538222904][/DOUBLEPOST] Патраклиев, стар лихвар.
А детево наше е или албанче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom