Zoran MKD
Мијак на квадрат.
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 2.021
- Поени од реакции
- 1.019
- Локација
- Скопје и наоколу !
- Веб-сајт
- nakoshekajzoki-zoki.blogspot.mk
Eden od ubienite e Makedonec 49 godini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Татко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST]От 5 мажи шо беа сите загинаја от куршум
Име и Презиме изнесоа ли?Eden od ubienite e Makedonec 49 godini.
A.PТатко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST] Име и Презиме изнесоа ли?
Грешка да не си?Eden od ubienite e Makedonec 49 godini.
Ne unofiicial info.....Грешка да не си?
Грешка да не си?
Метуш таткому неџо со брус фаим ми се чини се отепа руски рулет играјки џело сеа наим[DOUBLEPOST=1538218831][/DOUBLEPOST]Татко им почина од претепување вајда не го броиш него, не ги знам сите браќа, дај наброј ги, немав поим дека Наим е последен жив од браќата.[DOUBLEPOST=1538218540][/DOUBLEPOST] Име и Презиме изнесоа ли?
Можда е тозо тој беше во последно со него[DOUBLEPOST=1538219228][/DOUBLEPOST]Грешка да не си?
На овој мислиш?Местo oдмa дa гo решиш тoј штo јa нoси темaвa у пoлитикa,ти предупредувaње пoстирaш,пa истиoт лaјк ти стaвил.Знaеш ли уoпште штo прaвиш?Не гледaш декa едни те исти oдaт oд темa у темa и кур си игрaaт?
Прегледај го приврзокот 197346
Прерано е за повеќе информации пред неполн саат е убиството...
[DOUBLEPOST=1538220244][/DOUBLEPOST]Не стигна Наим да гласа за Европска Македонија![]()
Да, имаше такви настани таму, пред самиот влез во НАТО.Ова е добар знак за нас. Бугарија, Албанија и Црна Гора пред да влезат во НАТО имаше чистење меѓу мафијашите. Значи сигурно и ние влегуваме.![]()
Ајде нека се подзачистат, само прецизни да си бидат, без непотребни / невини жртви.
ЕУ само го професионализира криминалот, не го брише, ваквите чистки се за непослушните ако веќе не е недоразбирање во некаков бизнис со други кримосиОва е добар знак за нас. Бугарија, Албанија и Црна Гора пред да влезат во НАТО имаше чистење меѓу мафијашите. Значи сигурно и ние влегуваме.![]()
Ајде нека се подзачистат, само прецизни да си бидат, без непотребни / невини жртви.
А кој е?Нема врска тоа за “син на висок функционер во МВР” , иначе да, македонец е.
Драган имаше објавено ти претходно слики од татко им обложен со кожи, оваа ја немаше до сега, настанот тогаш допрел до BBC, CNN баш со изјави од Џељо, и од тоа објавивме тука по нешто, туку ме чуди зошто обдукција правеле ако веќе се знае од што е починат...[DOUBLEPOST=1538222904][/DOUBLEPOST]Метуш таткому неџо со брус фаим ми се чини се отепа руски рулет играјки џело сеа наим[DOUBLEPOST=1538218831][/DOUBLEPOST]
Можда е тозо тој беше во последно со него[DOUBLEPOST=1538219228][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 197365Таткому на џело2001
Патраклиев, стар лихвар.А кој е?
А детево наше е или албанче?Драган имаше објавено ти претходно слики од татко им обложен со кожи, оваа ја немаше до сега, настанот тогаш допрел до BBC, CNN баш со изјави од Џељо, и од тоа објавивме тука по нешто, туку ме чуди зошто обдукција правеле ако веќе се знае од што е починат...[DOUBLEPOST=1538222904][/DOUBLEPOST] Патраклиев, стар лихвар.
Како и да е, и он не се извлекол сеуште .А детево наше е или албанче?
Знам дека е у критична состојба.Сакав да знам шо националност од каде со овие луѓе.Како и да е, и он е у критична состојба.
"...додека 19-годишниот Ф.Е. и натаму е во критична состојба."