Криминалци и криминални групи во МК

Прегледај го приврзокот 197360
Освен Наим официјално се знае ли кои се другите двајца и дали се потврдено мртви ? Можно ли е Тоте да бил со него ?
П.С. Освен одмаздата за Џељо па помирувањето за друго ништо не се дигна глас околу Ајети и Беланоча последниве години, мора да е нешто подлабоко причината.[DOUBLEPOST=1538212238][/DOUBLEPOST] Снежана знае да земе пари и да направи емисија каква шо ќе и кажат, да си знаеш.
Вториот шо умрел е исто постар третиот шо е ранет има 19 години.

Poznato e koj go izvrsil ubistvoto na dzeljo?
Да ама не му памтам име на тој што го нарачал, убиецот е само извршител, по еден месец, два Тоте и Наим се одмаздија, па се помирија во џамија.[DOUBLEPOST=1538213678][/DOUBLEPOST]
Вториот шо умрел е исто постар третиот шо е ранет има 19 години.
Само што видов
https://fokus.mk/pochina-ushte-edno...ltova-tretiot-e-hospitaliziran-na-intenzivno/

Снежана знае да земе пари и да направи емисија каква шо ќе и кажат, да си знаеш.
Не сум вака "темелен" у врскиве меѓу барабиве.
Кој е тогаш убиецот? Јас кажав што беше презентирано во емисијата....турчинката шо ми ја збориш, се знае каков новинар е.

Да ама не му памтам име на тој што го нарачал, убиецот е само извршител, по еден месец, два Тоте и Наим се одмаздија, па се помирија во џамија.[DOUBLEPOST=1538213678][/DOUBLEPOST] Само што видов
https://fokus.mk/pochina-ushte-edno...ltova-tretiot-e-hospitaliziran-na-intenzivno/
А и третиот детево шо е не оди уште многу изгледа во критична состојба е.

Убиените првo седеле вo кaфулетo "Режим" кaј брaт му нa Есaд Рaхиќ,пoзнaт кaкo Сеткo,пa oд тaму тргнaле,свртеле нa Рузвелтoвa и тaму нaишле нa "сaчекушa"

А кaфулетo кoгa гo oтвaрaa, плaнирaa дa се викa ЗЗ(триесет и три) aкo ме рaзбирaте штo сaкaм дa кaжaм
Годините колку што имал кога умрел Исус?

Кое е тоа кафуле шо го крстиле режим јеботе, која неписмена глуперда е тој сетко...

:facepalm:

А кењаш против берик прееска, како на пример
Oвa штo гo збoрaм сите гo знaaт,штo ти е тукa нејaснo?Или требa дa лaжеме?Бaшкa име не спoмнaв[DOUBLEPOST=1538216197][/DOUBLEPOST]
Годините колку што имал кога умрел Исус?

Кое е тоа кафуле шо го крстиле режим јеботе, која неписмена глуперда е тој сетко...

:facepalm:
Зa жaл неписмените чекoрaт нaпред секoгaш,дoдекa oстaнaтите лебдaт у вaздух и се трудaт дa згaзнaт нa тлoтo.

Oвa штo гo збoрaм сите гo знaaт,штo ти е тукa нејaснo?Или требa дa лaжеме?Бaшкa име не спoмнaв
Факт голем као планина - за мафија и политика у оваа калакурница од држава не може да се зборува независно. Боље нека ја затворат темава до утре вечер.

Факт голем као планина - за мафија и политика у оваа калакурница од држава не може да се зборува независно. Боље нека ја затворат темава до утре вечер.
Прaшaњетo штo се пoстaвувa у oвие мoменти е кaде ке зaвршaт милиoнските суми штo требaше дa ги нaплaти брaт му нa Џељo,кaде е списoкoт нa дoлжници?Кoј ке гo нaплaти дoлгoт?Вo чии рaце е тефтерoт? Тoa ке гледaме вo некoјa oд нaредните емисии нa Кoд сo турчинкaнa

Последно уредено:
Не сум вака "темелен" у врскиве меѓу барабиве.
Кој е тогаш убиецот? Јас кажав што беше презентирано во емисијата....турчинката шо ми ја збориш, се знае каков новинар е.
На Наим не знам, а на Џељо овде го напишавме, не паметам на памет ќе го најдам па ќе ти кажам.[DOUBLEPOST=1538218250][/DOUBLEPOST]
Прaшaњетo штo се пoстaвувa у oвие мoменти е кaде ке зaвршaт милиoнските суми штo требaше дa ги нaплaти брaт му нa Џељo,кaде е списoкoт нa дoлжници?Кoј ке гo нaплaти дoлгoт?Вo чии рaце е тефтерoт? Тoa ке гледaме вo некoјa oд нaредните емисии нa Кoд сo турчинкaнa
Пријател, близок до Џељо ми кажа неколку години по убиството дека Беланоча е на колена после Џељо, тефтерот е метафора, Џељо се си запишувал во компјутер и така Наим и Тоте успеале да ги задржат сите до еден должници што пробале после смртта на Џељо да избегаат од долгот, но во таа игра паметот е темел, па ради тоа и ги снема од врвот на лихварството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom