Што има на нашиот Нетфликс? Вреди ли да се плати? Јас имав и pickbox неколку месеци, ама тоа е срање. Една нова серија или филм нема.a eve vtor mesec i netflix
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има на нашиот Нетфликс? Вреди ли да се плати? Јас имав и pickbox неколку месеци, ама тоа е срање. Една нова серија или филм нема.a eve vtor mesec i netflix
Што има на нашиот Нетфликс? Вреди ли да се плати? Јас имав и pickbox неколку месеци, ама тоа е срање. Една нова серија или филм нема.
И според мене не вреди.Што има на нашиот Нетфликс? Вреди ли да се плати?
Па ОК, лани собра сѐ што можеше, ама лани ја немаше GOT. Можеби Елизабет Мос би било заслужено да добиеше за главна женска, пак, ама па и Клер Фој сосема заслужено си ја зеде наградата за The Crown. Уште повеќе што, ова и е последна сезона во серијата - кралицата остаре, до година ќе ја глуми друга актерка. Тие за споредна женска двете немаа шанси против ТендиДрамите ... не знам, Хендмејд ја заобиколиле што не очекував баш, другото средно жалосно.
Ќути! Геј лобито си го направило своето. Среќа и Рики Мартин не освои... В година очекувам во тие категории Sharp Objects да растури.[DOUBLEPOST=1537262579][/DOUBLEPOST]Толку многу награди за American Crime Story, а серијата беше катастрофа.
А ова? Исто ко лани за San Junipero - една од полошите епизоди од сезоната ја освојува наградата. А Hang the DJ растури, од секој аспект!*Television Movie: “Black Mirror: USS Callister” (Netflix)
Колку само не си во право:Нз по која логика зима Реџина Кинг за 7 секондс во таа категорија имаше и подобри, исто не би се сложил и за Тенди пошто имаше многу подобри актерки во Хендмаид Теилс.
26 јуни 2018Малку подосадна сезона во споредба со првата, се оправија некаде од осма епизода. Ама финалево беше топ! И плус, имаше по-likable ликови во однос на првата сезона. Овојпат имаше некои за кои навистина се грижев, проработе емпатијата. На пример, Акечета, најпрво, потоа Ли, Феликс, Емили, и на врвот, пред се останато - Мев. Девојката: Тенди Њутн растури! Заслужи Еми и Глобус за улогава. И ќе биде навистина штета ако не ја вратат во трета сезона.
Нз брат не ми остави некој голем впечато Мев во оваа сезона, доста сум незадоволен и од Хендмаид Теилс и како се одвиваше сезоната, но за глумењето неможам да најдам мана, било кој да земеше ќе беше заслужено, но ете не се доволно диверзе.Колку само не си во право:
26 јуни 2018