Be still my beating ovaries
ЈасГледа некој Озарк?
И јас
Пред некој ден сакав да почнам втора ама имам обврски и трае 1 саат а немав глеано епизода од бетр кол сол а таа траеше 45 и се решив за бетер кол сол
Pojma nemam ja saul ja otkazav mnogu odamna@wot, знам дека немаш некое мислење за серијава ама добра е, вторава сезона е подобра од првата. Глумата е одлична и постојано се случува нешто.
Better Call Saul ме разочара сезонава сега за сега, една цела епизода помина во дуќанот за мобилни... некои епизоди не можам ни да разберам што сака авторот да ни каже, однесувањето на Џими често ми е нејасно, не можам да се поврзам... Продукциски супер е серијата ама приказната засега тотално потфрли. Пола сезона помина, ништо се нема случено.
иако е некако досадна и бавна БКС, мене брзо ми поминуваат епизодите и многу добро разбирам што сака да ни пренесе авторот@wot, знам дека немаш некое мислење за серијава ама добра е, вторава сезона е подобра од првата. Глумата е одлична и постојано се случува нешто.
Better Call Saul ме разочара сезонава сега за сега, една цела епизода помина во дуќанот за мобилни... некои епизоди не можам ни да разберам што сака авторот да ни каже, однесувањето на Џими често ми е нејасно, не можам да се поврзам... Продукциски супер е серијата ама приказната засега тотално потфрли. Пола сезона помина, ништо се нема случено.