Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo dragi kajgandzii - kade moze vo Sk da najdam vakvo ama samo vakvo kako sto e tehnicki akcentirano na slikata - i otprilika kolku pari cini vakvo nesto? (y)

Прегледај го приврзокот 195927
Оваков умивалник можеш да најдеш на влезот од Женскиот пазар Бит пазар некаде 2000 денари (порано каде што беше цветниот пазар )

дечки каде можам да најдам маица за под кошула ?
нешто вака
sand-iso_2x_ad1d492e-907d-4be9-b7e6-93e8b8529456_515x515.jpg

дечки каде можам да најдам маица за под кошула ?
нешто вака
sand-iso_2x_ad1d492e-907d-4be9-b7e6-93e8b8529456_515x515.jpg
Провери во стружанка, јас од таму порано купував само незнам дали имаат со деколте за кафанска певаљка како што си ја ставил на сликава, имаше со нормално V и обични
За квалитетот и цената никако неможе да се пожалам

Каде можам да најдам шкаф за алишта ("на старо"). Некој да продава од тука или да знае каде да се обратам?

Каде можам да најдам шкаф за алишта ("на старо"). Некој да продава од тука или да знае каде да се обратам?

реклама5 и такви налик сајтови
имаш и групи по фејс “дај не фрлај” често ппдаруваат ствари шо не им требаат

Sent from my iPhone using Tapatalk

37769227_2098650973728874_8779881006724284416_n.jpg

Некој да ме упати каде се продаваат вакви теглички од 50 грама ама по пристојни цени (освен во Џамбо кадешто една кошта 25 ден и за континуирано купување е скапо).
Женски пазар...?

Прегледај го приврзокот 196091

Некој да ме упати каде се продаваат вакви теглички од 50 грама ама по пристојни цени (освен во Џамбо кадешто една кошта 25 ден и за континуирано купување е скапо).
Женски пазар...?

Ај види кај Базаро

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Ми треба профи кројач од Скопје, препорачливо западен дел од градов да не акам многу, за да ми стесне јакна. Не сакам да ја дадам на било кој, зошто не ми се ризикува.
Фала

Ми треба профи кројач од Скопје, препорачливо западен дел од градов да не акам многу, за да ми стесне јакна. Не сакам да ја дадам на било кој, зошто не ми се ризикува.
Фала

Позади коктел бар на ќош од зграда, супер работи жената и пристојни цени.

Дечки ај совет кај може да се најде и што може да се даде какко подарок за личност што сака да црта ( sketching ) Дали моливи со нијанси или нешто нешто слично што ќе му користи ?

"Ризик" негде по Скопјево се наоѓа?

"Ризик" негде по Скопјево се наоѓа?
На пазар и во продавници за играчки. Најчесто е неоригинален и ефтин, но мислам дека има во Крш и оригинален (на Паркер Брадерс). Тоа за класичен Риск.

Понапредни, покомплексни има во Гоблин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom