Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ги праите тие среда-сабота утакмици толку проблем, ја па мислам дека се уште подобри зашто го држат тимот во форма. Ко да тие што играат ЛШ се последни во првенство.
Лани предност пред Јуве ви беше фактот што не игравте Среда-Сабота пошо со Конте така освоиле, биле одморени.

Сега го држат тимот во форма, ево камо да продолжат во ваква форма да ве држат. :Pos:

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

за малце...
ab58536d6b88296b8408922cba41e833.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk
После секоја утакмица на Интер вакви слики ќе има?:eek:

за малце...
ab58536d6b88296b8408922cba41e833.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ако ова слика ја форсирате после секој кикс на Интер, тешко вас.

Дај бидете покреативни од Спалети да му ебам мајката.

Стефчо до кај е петицијата што треба да се потпише да не бидете толку јаки од почит спрема другите :pos:

Иначе кај е тој 28годишниот ( хахха многу ми се смее со ова, @Syn лажр нема шанси толку да има ) да убаци некоја смешна слика

Лани предност пред Јуве ви беше фактот што не игравте Среда-Сабота пошо со Конте така освоиле, биле одморени.

Сега го држат тимот во форма, ево камо да продолжат во ваква форма да ве држат. :Pos:

Ама не ми ставај сеа мислења од други. И ако си неписмен да сфатиш дека се уште не е почната ЛШ, тука не би можел да ти помогнам. :noze::oops::P

Ама не ми ставај сеа мислења од други. И ако си неписмен да сфатиш дека се уште не е почната ЛШ, тука не би можел да ти помогнам. :noze::oops::P
Тоа беше генерално мислење на вашите навивачи, не видов никој да излезе со генијално мислење како твоево погоре.

Нека ги полни само Аталанта... па ќе му го памти некој голот на Пасторе, аха важи. Шик Шарави и Нзонзи на клупа :facepalm:

Фиорентина, Сампдорија, Торино и Аталанта оваа група на екипи кои се стандардно од 6-10 место играат без притисок и имаат доволно квалитетни екипи да создаваат проблеми на фаворитите. Вчера на Интер тоа му се деси, еве сега на Рома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom