Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Arsenal imaat i losh napad i losha odbrana. Chelsea dobar napad i losha odbrana.
Inache fantasticen fudbal. Kakov fudbal, vakvi promashaji nema nikade... neka mi se izgubi i la liga i serija a i bundes.

#
1f1ec_1f1e7.png

поставувањето на одбраната ме потсеќа на она на Бразил против Германија кога сите трчаат и бранат на петерец. мизерии тешки. џоргињо не е за дмф пошо појма нема од позиционирање. Канте кој е доктор за дефанзива оди врши пресинг и е далеку за да го брани голот. Треба Кејхил да влези да му покажи шо е штопер на сите овие отепаниве.

Требаше 5 на полувреме да јадат. Од Шкодран, Сократис и Џака не очекував ништо друго ама онакви про аршувања од Оба....
Едно е сигурно, да беше Венгер на клупа 3-0 не ни бегаа на полувреме

Ако Обамејанг не даде гол у второ, да му палат дресови.

Да не завршеше полувремето ќе ги нокаутиравме :D Сега второ ќе се стегнат во одбрана. Но, повеќе ме плаши нашата одбрана. Сами ќе си асистират за да примат гол ако тоа Челзи не го направи.

Така ко што гледаш, баму дудукот ерменски!
Одбраниве не постојат. Чудно ми делува Жоржињо зад Канте.

Едниот не доаѓа до израз со креативноста, другиот во дефанзива.
Ја има измрдано сењор Сари работата или мислел Арсенал е па да поекспериментира;).
Ништо посебно од фудбал, барем голови има(y).
Такви утки на одбрани и во регион не гледаш често а овде едно 10 промашаи на одбраните.

Нека му кажат на Сари дека од втор план му се уфрлаат, десет пати им пројде небрането, не е можно :pos:

http://topstreams.info/tv/nbcsn

Два пати кликни на сидата за да ги снема рекламите, после стакло е сликата :)
Ништо не ми пушта, чатот и филмовите само ги гледам. На livetv.sx си гледав минатата сезона и супер си беше. Сеа ништо

Го пушти ама сецка

Ништо не ми пушта, чатот и филмовите само ги гледам. На livetv.sx си гледав минатата сезона и супер си беше. Сеа ништо

Го пушти ама сецка
Не бе супер иде кај мене. Види дали флеш плеерот ти е апдејтиран до последна верзија на компјутерот https://helpx.adobe.com/flash-player.html или пак ако имаш инсталирано адблок, исклучи го.

Го пушти ама сецка
reddit soccer streams прогуглај и ќе ти излезат квалитетни стримови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom