Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и Валверде остава можност да замине Дембеле. После лев бек, добил не од управа и за везњак. Не знам што наумиле со Дембеле, но ако замине без да дојде замена ќе е катастрофа.

Valverde: "It's true that I said at the time that we still needed a midfielder, but now I'm happy with our squad, we're open to market opportunities, but I'm very happy with my squad."

Valverde: "I do not know if there is an option for Dembélé to leave Barça, tomorrow there is a match and I can count on him."

Прегледај го приврзокот 195262[DOUBLEPOST=1534016620][/DOUBLEPOST]Роберто е суспендиран, но патува со тимот.
Дембеле сам изјави дека останува, какво црно заминување, од кај ви се вестиве.
Секоја будала може да пише што ќе му текне, посебно кога е ПСЖ во прашање.

Ха ха ха. Арсенал испратил понуда од 100 милиони за Дембеле.

:pos::pos::pos: Арсенал, кој даваше 50 милиони плус 1 фунта за Суарез.

40милиони плус 1 фунта...Не заборавај. :D
Иначе озбилно кружеа шпекулации за понудата што ја збори нејмарјр,ама ептен ептен сумљива ми е бидејќи ниеден релевантен не потврди.Со оглед на тоа дека најголемиот трансфер на Арсенал беше 30мил евра(вкупно околу60-70 потрошија),не ми се совпаѓа ова во целиот нивен план.

Последно уредено:
Земале со Ставро да се расправаат. Ако распука Дембеле сезонава ќе се крие и ќе ги игнорира сите коментари, затоа што маста ќе му ја земат :icon_lol:

Иначе тешко нешто да биде од Дембеле додека е Валверде тренер.

Верати ко пробавме да им го земиме ни го зедоа Нејмар.. Е сеа рачунај шо ќе се деси по Мбапе да тргниме.. Каталонија дел од Катар ќе стани :icon_lol:

Дембеле сам изјави дека останува, какво црно заминување, од кај ви се вестиве.
Секоја будала може да пише што ќе му текне, посебно кога е ПСЖ во прашање.
Види, нешто има сигурно, да беше се во ред вчера Валверде ќе речеше останува Дембеле и крај. Исто Ромеро новинарот е најдобар за Барса, не би требало да лупа од ракав.

Да се питам јас на ПСЖ не би им продал ни копачки за тренинг. Ако го сакаат Дембеле знаат како да го земат, имат искуство. Плус Дембеле е солиден играч само не се изнаигра лани. Ако е здрав оваа сезона и добива шанса јас прогнозирам 20+ голови вкупно.

Тепате вечер? Какви се очекувањата за вечерва?

Тепате вечер? Какви се очекувањата за вечерва?

Па би требало. Се знае кој е фаворит. Мада Севиља знаела да направи проблеми во вакви мечеви.

Очекувам вечер Дембеле да почне. Ма да Малком е во подолг тренинг процес. Се пишува дека Валверде не го сака пошо не бил озбилен и одговорен, а знаеме сите каков тип на тренер е он. Сакам и Рафиња и Артур од прва минута да почнат. Нема да биде лесно ама очекувам да победиме.

Очекувам вечер Дембеле да почне. Ма да Малком е во подолг тренинг процес. Се пишува дека Валверде не го сака пошо не бил озбилен и одговорен, а знаеме сите каков тип на тренер е он. Сакам и Рафиња и Артур од прва минута да почнат. Нема да биде лесно ама очекувам да победиме.
Зашто го потпишаа (украдоа) играчот ако тренерот не бил фан на такви типови играчи?

Зашто го потпишаа (украдоа) играчот ако тренерот не бил фан на такви типови играчи?
Прво, може не бил желба на тренерот, а раководството го донесе, второ може не знаеле дека е таков... итн., итн..

Прво, може не бил желба на тренерот, а раководството го донесе, второ може не знаеле дека е таков... итн., итн..
Абе претпоставки на сите страни, како прво, општо се знае дека ако не е желба на моменталниот тренер и ако не планира да го игра, зошто ќе лупаат 40 милиони евра, заради тоа да се рече дека е донесен само ради реда, притоа минутажа 0? Второ, јас мислам дека си навивач на најсериозниот тим во светот, Барселона, не е ова селска задруга па да речеш не знаеле каков е, како може да се донесе играч, без притоа да се знаат неговите pros и cons за озбилен тим и уште се краде за 40м?

Абе претпоставки на сите страни, како прво, општо се знае дека ако не е желба на моменталниот тренер и ако не планира да го игра, зошто ќе лупаат 40 милиони евра, заради тоа да се рече дека е донесен само ради реда, притоа минутажа 0? Второ, јас мислам дека си навивач на најсериозниот тим во светот, Барселона, не е ова селска задруга па да речеш не знаеле каков е, како може да се донесе играч, без притоа да се знаат неговите pros и cons за озбилен тим и уште се краде за 40м?
Дечко читај малку што се пишува, за Дембеле праиме не за Малкон :)

За Дембеле се однесува тоа неозбилен и неодговорен, не за Малком.[DOUBLEPOST=1534085401][/DOUBLEPOST]@NeymarJunior истовремено хахаха :pos:

Дечко читај малку што се пишува, за Дембеле праиме не за Малкон :)
Малконе, добро е, друг пат потруди се поразбирливи реченици да пишеш, што е до мене, јас кога ја разбрав реченицата ми идеше за Малком, пошто се надополни одма после коментарот за Малком дека бил на тренинг процес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom