Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе не е ни битно, со оглед на тоа што Ковачич си оди треба некое чудо да се деси да и Модрич го пуштат.
Освен ако не почне и тој да штрајкува :)

Шала на страна, и јас не верувам дека ќе се случи. Инаку тоа што беше објавено нема смисла. Како прво, јасно е дефинирано околу спонзорствата во ФФП и ако има таков случај нема потреба Реал да го пријавува. Втора работа што нема смисла е: ние не го пуштаме, ама ако го пуштиме ќе пријавиме за платата :)

Или ќе го пуштат или нема и тоа е тоа.

Колку сака нека вреди, што ќе им е Андре Гомеш на Јунајтед? Дали е достојна замена за Погба? Далеку од тоа. Да го дадат за уште еден Андер Херера тип на играч нема никаква смисла. Не гледам зошто би правеле трампа од која ќе изгубат многу и ако сега на хартија имаат тим што може да се бори за титула, да си направат даунгрејд и со Арсенал и Челзи да играат за 4то место и излез во Европа. :)

:place:

Што голман е Кепа Адјдифдфдонфсодуфенбу од Билбао?

Oвој Калиниќ има да го млатат Бургос и Чоло ако почне да извољева со неиграње. Нај, WTF ми е трансферов летово.

Калинич ќе има минутажа во Атлетико исто колку јас шо ќе имам [emoji16]Ама бидејќи Вието и Гамеиро се на излезни врати ќе се најди овај за нешто.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добар е, за овај јас мислев дека во Реал потпишал, голем интерес имаа за него Мадриѓаните

Sent from my iPhone using Tapatalk

Топ е. Реал требаше во јануари да го земе за смешни пари, али не знам што се деси и се откажа трансферот. Скоро договорен беше, остана и продолжи договор. Баскијците лесно продаваат, ама ги молзат купувачите до последен цент.

Тргнав преска у фан клуб да ви пишем, и изумив.
Топ голман со потенцијал да стане екстра.
Многу подобра опција од Бутланд па и Пикфорд

Нема ниеден медиум моментално што е релевантен за Реал, така што ако нешто се прочита дека Реал имале ваков или онаков став треба да се земе со огромна доза на резерва и многу повеќе вистина има во тие вести каде што се пренесуваат ставовите на агентите на играчите. Марка посебно во последниве година две го пробива дното, ниту една ексклузива немаат, од проста причина што официјалните лица на клубот имаат забрана да пуштаат било какви битни информации, освен доколку се работите при крај.
Статијава пак им е живи смешки, ќе ги пријавел Реал на кинезите ако се остварел трансферот, а од друга страна напишале Реал не го дава за испод клаузулата(750М). Да не се спремни Интер случајно 750М да фрлат? хххх[DOUBLEPOST=1533652588][/DOUBLEPOST]факинг кепа ќе биде продаден за 80 милиони :tapp::tapp::tapp:

Последно уредено:
Статијава пак им е живи смешки, ќе ги пријавел Реал на кинезите ако се остварел трансферот, а од друга страна напишале Реал не го дава за испод клаузулата(750М). Да не се спремни Интер случајно 750М да фрлат? хххх
И мене ова ми е смешно. Убаво напишал Иосоно, не го даваме Лука, ама ако го дадеме ќе ги пријавиме Интер. :pos: Кој пишува вакви глупости алал да му е, не знам што друго да кажам. Инаку моментално 2.50 е за Модриќ да оди во Интер, 1.50 да остане во Реал. :D

И мене ова ми е смешно. Убаво напишал Иосоно, не го даваме Лука, ама ако го дадеме ќе ги пријавиме Интер. :pos: Кој пишува вакви глупости алал да му е, не знам што друго да кажам. Инаку моментално 2.50 е за Модриќ да оди во Интер, 1.50 да остане во Реал. :D

Зашто да е смешно ? Ако Модрик сака на секоja цена да оди во Интер или се направи како Ковачич и боjкoтира, Реал моге да го пушти, али ке приjави Интер да бидат казнети за финансов феарплеи. Ако е трик на Лука за поголема плата, разбирам.
За Ковачич, jас секои кои боjкотира бих го казнела во Реал Мадрид Б и никои да не помислува, дека ке го направи она што го сака со Реал, али Перез со годите маи е станувал предобра душа од мене.

Изгледа стварно пак ќе биде срушен рекордот за голман летово :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom