VivaxSto model ( marka) ti e klimata ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
VivaxSto model ( marka) ti e klimata ?
Mislam deka ima EEV ventil najubavo prasaj vo servis ama mislam deka e so EEV ventilVivax
Zdravo na site
Denes imav malku slobodno vreme pa si najdov rabota
Прегледај го приврзокот 194355
Majstorite mi ostavile po 5cm ne izolirani cevki i denes gi izolirav
Pa sakam da otvoram diskusija za toa kolku sum imal zagubi zaradi toa sto ne bea dobro izolirani. <==>edno
I vtora rabota sto sakam da dobijam odgovor ako mozam e: na mojata multi klima na kapakot ubavo stoi deka ima dva EEV ali bez razlika dali ne raboti edna vnatreshna edinica i na dvete cirkulira gas (sum primetil edinicata e topla ili ladna a ne e uklucena da raboti) dali e toa normalno ili nesto ne e vo red instalirano ili nesto vo software-ot ne e okПрегледај го приврзокот 194356
Pozdrav
Zdravo na site
Denes imav malku slobodno vreme pa si najdov rabota
Прегледај го приврзокот 194355
Majstorite mi ostavile po 5cm ne izolirani cevki i denes gi izolirav
Pa sakam da otvoram diskusija za toa kolku sum imal zagubi zaradi toa sto ne bea dobro izolirani. <==>edno
I vtora rabota sto sakam da dobijam odgovor ako mozam e: na mojata multi klima na kapakot ubavo stoi deka ima dva EEV ali bez razlika dali ne raboti edna vnatreshna edinica i na dvete cirkulira gas (sum primetil edinicata e topla ili ladna a ne e uklucena da raboti) dali e toa normalno ili nesto ne e vo red instalirano ili nesto vo software-ot ne e okПрегледај го приврзокот 194356
Pozdrav
Што е со човеков?
Не бе стварно не знам зошто толкави текстови, па и бирани зборови ко демек којзнае што. Ок паметен е сфативме.Досадно му е и драматизира нешто.
Можда има некаде во текстот скријана порака дека ќе го бриши профилот.![]()
Ноуп.Со Господ напред, и хоупфули конечно ќе ги погодат веѓите на Лили Џејмс да и бидат иста боја со косата
Well, yeahThere's no need for jealousy.
Well, yeah