Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
и Твитер замре, давајте апдејти бе вие од Ромa :D.

Каков кикс би било тоа за Малком... Место сам да бара трансфер во Рома каде што ќе може да добива шанса и да игра и напредува , он ќе оди во Барса која што има милион играчи и ќе добие еден натпревар шанса во куп на кој ако не се покаже за година две ќе ги молат Бетис или Валенсија да го купат, а на се тоа ќе паднат со нас во Лш и ќе ги исфрлиме... Искрено го делам мислењето со Boom Shaka Lakka, и мене ми е сомнителен и само со една сезона добра пред него во Француско многу набилдан цена за клуб како Рома која што е со ограничен буџет...

Toa e toa, Roma izgubi po vtor pat. Prviot otkako Cezar tamo go zaklaa. Barselona pobedi.
MalcoLm u Barca. :notworthy:[DOUBLEPOST=1532428452][/DOUBLEPOST]
Bamu od Nant u Kaen.

Последно уредено:
Смешка на денот: Меси во Интер. :pos: Според Тутоспорт.

Па нашиве портали одма да пренесат. А работата е во тоа што некој од спонзорите на Интер ветил дека штом ги расчистат проблемите со финансискиот фер плеј во 2019 ќе прават големи трансфери. Па овие од Тутоспорт прашале некој од директорите да не го купувате Меси случајно, овој се насмеал и рекол „Зошто да не“. И одма, готово, сензација, трансфер.

Божем сите да се паднати од Марс па да не знаат кој е Меси и која е врската што ја има со Барселона. Јас имам поголеми шанси да ја плескам Меган Фокс до 2019 отколку Меси да игра во Интер тогаш.

Смешка на денот: Меси во Интер. :pos: Според Тутоспорт.

Па нашиве портали одма да пренесат. А работата е во тоа што некој од спонзорите на Интер ветил дека штом ги расчистат проблемите со финансискиот фер плеј во 2019 ќе прават големи трансфери. Па овие од Тутоспорт прашале некој од директорите да не го купувате Меси случајно, овој се насмеал и рекол „Зошто да не“. И одма, готово, сензација, трансфер.

Божем сите да се паднати од Марс па да не знаат кој е Меси и која е врската што ја има со Барселона. Јас имам поголеми шанси да ја плескам Меган Фокс до 2019 отколку Меси да игра во Интер тогаш.
Од нашиве портали бараш памет? Таа изјава е од Тронќети (Од Пирели) и како што кажа, нема врска со никаков план за купување Меси. Не само што не знаат да преведат и да ја доловат суштината на муабетот, туку и други технички проблеми си имаат. Вчера некаде на нашиве портали прочитав дека ќе сме го продавале Икарди на Реал и ќе доаѓал Игуаин, изгледа со интернет експлорер работат :)

Eve i amin od Papata. Kakov bamboozle izedoa Roma bobobo. :(

Абе јас ништо посебно не бев напален за овој играч да дојде у Рома и не се осекам ама ич глупо знаејќи дека секако ќе земат квалитетно крило. Имам пишано у нашиот фан клуб дека ми е сумљив неговиот потенцијал. Туку кај беше ти до сега, Донев мислам убаво ти пиша, сите се исмеваа со твојта хипотеза што немаше никаква логика. Ќе си го разберел да одбрал Интер, Ливеруп и МИЛАН(пази Милан) а ти било чудно за во Рома. Оти нели Интер после толку време ќе игра ЛШ и сега сите играчи би играле во Интер наместо во Рома, абе сиктер таму, нели гледаш каква гробница сте за млади играчи, па дури и ќе им замерувате.. а најјако од се е што целиот муабет го имаш толку лошо почнато, го направи Малком како искусен играч па божем е во состојба да става вето, па крив ти што не издејствувал трансфер во Интер па ќе одел у Евертон. Абе дечкото е 21 година и не е многу во ситуација да поставува услови и да бира, многу е просто, немавте пари да го земете, а на Бордо му требаат пари и нормално е и тие да го притискаат играчот да оди таму кај што и на клубот му одговара. А ако се заинати,како ти што велиш да им каже дека сакал само за Интер, а има уште 2-3 години од договорот, може да му ја упропастат кариерата.

Значи еден куп глупости истресе, што Сладоледџијата на твоја сметка собра 30 лајка, а ти ми викаш да не ми е глупо малце :D
Друже, јас напишав мислење за тоа дека не го/ги разбирам играчите ко Малколм што имаш понуда рецимо од Интер/Милан/Ливерпул или ватева и го бираш Евертон пред нив, без разлика што понудата на Евертон е ваљда поголема за некој милион. Нормално, има милион случаи каде не се прашува играчот, ако сака Бордо и во Анжи ќе го продаде само да земе пари, ама има и дешавки кај што играчот бира некој умрен тим само за да земе 1-2м плус. ЊОњ јак кур дали ќе земе 50 или 51.5 милиони, кур ќе накрши. Тоа ми беше муабетот стрикно, а не колку нудел Интер. И нормално Донев се убаци да замара без да ми ја сфати поентата пошо тогаш искочи инфо дека Рома испратила понуда и јас си кажав дека да сум играч никад не би ја одбрал Рома пред горенабројаните тимови. Ти скокај до утре ама Рома ќе си остане синоним за нула титули, нула успех, просечен тим од главниот град на Италија и СЕКОГАШ во сенка на миланските тимови и Јуве.

Ја потајно се надевам дека нема да го земат и ќе се обрнат во напад на Киеза, нека лупнат 50мил и Шарави и чао:P

Ја потајно се надевам дека нема да го земат и ќе се обрнат во напад на Киеза, нека лупнат 50мил и Шарави и чао:P
Ај не замарајте сега за сите играчи да не ви ебам се, Киеза на нас остајте ни го. :cool: Не за друго, и да го земете само ќе го одложите процесот за 1-2 години кога ќе треба да ви го купиме за 900милиони плус Биабиани. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom