Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи го сака Пепе, не изигра ни минута а Милан ќе заработи 10мил евра

According to The Sun, Chelsea are said to be edging closer to agreeing a £9m deal for the 35-year-old, while it’s added that the player himself is keen on the idea of linking up with Sarri again

Ај вие англичаните кажите ми колку се веродостојни овие Сан?

Што кур му е уствари на Сари, што кур се циганчи му ебем сислестиот, ај дај 65мил за Донарума и крши глава. Остај го Реина :icon_mrgr:
Леле Марли, најголемите превари од весник ги исцитира :D Само Гардијан, Телеграф, ББЦ и Скај од големите медиуми :))))

Можно враќање на Бонучи во Јуве. :icon_lol:

Леле хахаха а колку гомна изедовте за него :icon_lol:

Дајте го дебелиот наамо и земајте го бонинаторот :icon_lol:

Bonucci close to the return to Juventus, and would be close to the resounding return to Juventus. And this could get Gonzalo Higuain in the Rossoneri

Мада овој Кришитело од Спортиталија не погодил трансфер никад у живот :pos:
Ќе бида комедије ако ви се врати

Најпрво од Медиасет од Италија излезе шпекулацијата за Реина. Не е некој релевантен извор, ама истите тие минатото лето први пишаа за Бонучи во Милан, така да се е можно и со Реина.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Леле хахаха а колку гомна изедовте за него :icon_lol:

Дајте го дебелиот наамо и земајте го бонинаторот :icon_lol:

Bonucci close to the return to Juventus, and would be close to the resounding return to Juventus. And this could get Gonzalo Higuain in the Rossoneri

Мада овој Кришитело од Спортиталија не погодил трансфер никад у живот :pos:
Ќе бида комедије ако ви се врати
Па ќе ни го вратите најдобриот дефанзивец во Италија и топ 3 во Европа:D

Којзнае колку се чуствуваат истролано тие што го чекале на аеродром :pos:

Оф топик малце, оти бе на Роналдо не му направија проштално испраќање, пример на прес нешто соиграчите да го испратат кога веќе не можи да се испрати со навивачите бидејќи сезоната е завршена, на пример Габи си замина откако заврши сезоната ама клубот достојно го испрати, додуша нема да е прв пат тие капитенот гоноставија сам на прес да плачи [emoji16]кога си замина, ама сепак 7 години помина во клубот и главен играч им беше, ептен глупо, читам дека не отишол во тренинг центарот да се поздрави

Sent from my iPhone using Tapatalk

Џони мај сан, да ти објаснам некои работи, денес во фудбалот се се врти околу пари. И кога мислам на пари, мислам на многу пари, особено па кога се спомнуваат имиња како Кристијано Роналдо. Постои причина поради која Роналдо сакаше да оди исклучиво во Италија, во Италија постои еден закон налик на оној закон кој се донесе некаде 2003/2004 година во Шпанија инаку попознат како The Beckham Law. Според овој закон играчите (странци) кои што се даночат, ќе се даночат само за примањата кои што ги остваруваат во земјата во која што моментално играат фудбал, но не и примањата кои ги остваруваат надвор од земјата. Овој закон во Шпанија траеше до 2009 та. Е пошто Роналдо е глобална ѕвезда и неговите најголеми приходи доаѓаат од image rights, Шпанциве го ошурија, треба да плати 12,5 милиони евра данок, плус две години условна казна затвор. Е Роналдо веќе неќе да ја види Шпанија, не па да доаѓа и да се поздравува, колку што знам си ја повлекол и инвестицијата, ланец хотели. И едно, Роналдо со одењето во Италија ќе заштеди доста пари, друго не оди во шкљ лиги ко Кина и Америка, пошто во моментот кога ќе отиде таму ќе изгуби еден тон спонзори и многу пари. Вие залажувајте се дека е он човек со ненормална работна етика и дека сака да победува итн, све е за пари, све е за колку подобро да си го продаде тоа шупакот педерски. И трето, у кавга е со Флорентино, па не гледам ни ја зошто би се враќал, он очекуваше Реал да му ја плати казната и плус 10 милиони евра загарантирани од тие 30 што му ги нудеше Реал, кои можеа да станат 40 ако освоеше титули...

Последно уредено од модератор:
Di0j_Z2X4AEWPXz.png

Кој е овј циге што се толко цимав за њега?

Нека здрви Рома тужба за сите три цигански и малограѓански страни вклучени во срањево, мамицу им.

Најсмешно ми е она „овој е релевантен пошто прв објави за оној трансфер пред 3 години“. Кур мој некој памти кој што објавил пред 3 години :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom