Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Мала помош ако може, резервирав си платив карта, и да ја чекирам преку веб сајтот од лап топ не ми дава, се обидов од нивната апликација, пишав се информаци, стискам да чекирам и ми дава: "please note that you have not been checked-in. To print your boarding car, please visit wizzair.com"
Идам на страната не ми дава, пишува: " Нема опција за пријавување на интернет на овој аеродром"
Да ја чекирам кога ќе треба да одам или како?
п.с немам изберено седиште а летот ми е во сабота во 5наутро.
Ако е лет кон Германија неможе да се чекира online, бесплатно ти е чекирањето на аеродром.

Мала помош ако може, резервирав си платив карта, и да ја чекирам преку веб сајтот од лап топ не ми дава, се обидов од нивната апликација, пишав се информаци, стискам да чекирам и ми дава: "please note that you have not been checked-in. To print your boarding car, please visit wizzair.com"
Идам на страната не ми дава, пишува: " Нема опција за пријавување на интернет на овој аеродром"
Како што кажаа, ако е за Германија, го кажуваш само кодот на аеродром и толку.

имаш веќе два одговори кои ти кажаа што треба, само провери си пак да не треба да се чекираш за назад а ти да не го направиш тоа па да јадеш казна

Ај некој ако знае ама официјално да ми каже колку кутии или штеки цигари смееш да пренесеш?

Неповрзано со темава али глупост напраив
Картичката ми се заглави у банкомат и сеа ја носам девизната само. Имам кеш доволно, али ако ми фалат пари, дали може у странство да се извадат пари од девизна на комерцијална или глупости прашувам

Последно уредено:
Неповрзано со темава али глупост напраив
Картичката ми се заглави у банкомат и сеа ја носам девизната само. Имам кеш доволно, али ако ми фалат пари, дали може у странство да се извадат пари од девизна на комерцијална или глупости прашувам
ако имаш девизна сметка и ако на неа имаш пари (евра), а притоа имаш MAESTRO дебитна картичка на КБ, тогаш со таа картичка ќе можеш да си повлекуваш девизи во странство, како и со неа да си плаќаш за купена роба во дуќан или извршена услуга во странство... само таа картичка ги поврзува на неа денарската и девизната сметка (две сметки - една картичка), ако имаш евра на девизната - ќе повлече од нив, ако немаш - тогаш ќе повлече денари од денарската... другите картички на КБ и сите картички на другите банки се поврзани само со денарската сметка, за нивно користење ќе мораш да имаш денари на сметката... последново е добиено како информација од вработени во банките...

Последно уредено:
Дечки дали доколку при купување на картата имам избрано чек-ин на аеродром истиот ќе ми се наплати или е бесплатен ?

Дечки дали доколку при купување на картата имам избрано чек-ин на аеродром истиот ќе ми се наплати или е бесплатен ?
треба да ти е наплатен во цената што си ја платил, не би требало да доплаќаш на аеродром

За неколку дена првпат летам со wizzair до Германија, како што прочитав погоре не треба да правам онлине чекинг туку таму само неколку саат пред летот со ископирана карта?

И бидејки летам со опција за чекиран куфер 20кг во него можам да ставам течности( шампони, дезодоранси без тие ќесињата) жилети, полначи такви работи и лаптоп со мене?

Da mozes da stavis sto sakas od kozmetika u cekiran bagaz

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

Kartive vo avgust i prva polovina na septemvri se isgor skapi ke poeftinat li?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom