СП 2018- Финале: Франција Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа гледам зш Интер барале 50мил+Марсиал за овај коњов.. Сеоски Робен на стероиди

Џабе кога имаат кловнови како Манџукич и Перишич. Еднаш ќе ги спасат следен пат ќе ги уништат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Чудно водство, никаква игра ни акција, пеналот ваљда беше пенал, ама проблемот кај ВАР е што и со прегледот нема исти стандарди за две исти ситуации.

Не е готово, ама ептен се оди против хрвативе.

Помило ке ми беше да изгубат со тој автогол, али шта је ту је.
Коментаторите на мтв неможам да ги слушам им би го набил микрофонот во уста, па уште и сумлива ситуација околу пеналот :tapp:

Де бе од вчера е вар технологијава па барате вар при секој фаул. Се знае вар само за стартови што се во шеснаесетникот. Имаше ситен контакт, не беше дајв и не беше ни фаул ама јебига.

Не е могуче вака да издоминираш и да примиш два гола. Ја вртат хрватите, досега покажаа дека имаат менталитет да се вратат после негатива.

Помило ке ми беше да изгубат со тој автогол, али шта је ту је.
Коментаторите на мтв неможам да ги слушам им би го набил микрофонот во уста, па уште и сумлива ситуација околу пеналот :tapp:

Доста бе шешељовец ниеден

Кај и да е сеа ќе почнат да паѓаат по теренот

Ширер вика дека Хрватска игра одлично, не им даде ништо на Французите а примија гол од фаул што не е фаул и пенал што не е пенал (според Ширер).

Ако Франција победи барем нека одигра нешто до крај.

Чудно водство, никаква игра ни акција, пеналот ваљда беше пенал, ама проблемот кај ВАР е што и со прегледот нема исти стандарди за две исти ситуации.

Не е готово, ама ептен се оди против хрвативе.
Што значи ВАР не ги решава проблемите, за подобрите екипи секогаш судијата ќе замижува, ќе фаворизира. Тоа го имавме и до сега.

Што значи ВАР не ги решава проблемите, за подобрите екипи секогаш судијата ќе замижува, ќе фаворизира. Тоа го имавме и до сега.

Но не е поента да се враќаме назад, ВАР мора да постoи и да стане стандард, ama има уште многу правила за утврдување

Oд oвa дo сегa штo гo гледaвме,Хрвaтите испднaa фудбaлери у спoредбa сo Фрнцузите и штетa aкo зaгубaт

bese penal. nema zbor za ova, ja trgna topkata pred nosot na kjumurot koj bese vo gol situacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom