S
silmarillion
Гостин
Модрич
толку.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле друже бриши пост додека е времеЈас не сум меѓу тие што му предвидувале дека ќе пропадне, туку дека е Џилардино или Лукарели тип на играч кој полни мрежи во просечна екипа.
Aли е приказна за себе, не ми се спомиња. Слатко им се смеев на сите кои викаа дека ќе им го истури мозокот на Јуве. Муабетот е за Кејн кој натовари 5 гола со босине у група од кои 2 пенали и еден несакајќи за после да даде уште еден од пенал со полубосите Колумбија и со Шведска и Хрватска да се изгуби. Тоа на голем напаѓач, предводник на својата репрезентација не смее да му се случи ни под разно.Па не би рекол дека е така. Годинава мислам дека само на Сити не им лупна гол. Во Лш супер беше и против вас и против Реал и Дортмунд. На Светсково потфрли само денес и тоа бајги. Ако треба да се збори за преценет тогаш збори за Али, изгубен цела сезона
А Зочето Заев дека е?
Нема што да бришам, двајцава спомнати имаат по над 6-7 години по 20+ гола во, на времето, јакото Калчо, арно ама во просечни екипи.Леле друже бриши пост додека е време)))
Со три пенали и една одбиена од него. Некако напаѓачите потфрлија, а Ѕуба од нигде никаде се појави затоа он.Како бе пријател Ѕуба пред Кејн а човекот ќе освои златна копачка? И секако дека Куртоа би го ставил пред Пикфорд. Дури и Субашич.
Перишиќ конечно изигра добра партија, алелуја да му ебам тоа ужасната фаца, и ова не го мислам ради голот, него ради целокупниот придонес и во напад и во одбрана. .
Прво викаш просек играчи биле тие на Тотенхем и после викаш Кејн бил просек, чоукер играч што давал голови на мртви екипи а Кејн опколен со истите тие просек играчи оваа сезона им даде голови на Челзи, Арсенал, Ливерпул, Дортмунд, Јувентус меѓудругото и најверојатно ќе земе златна копачка. Мислам, нема никаква логика муабетов.Нема што да бришам, двајцава спомнати имаат по над 6-7 години по 20+ гола во, на времето, јакото Калчо, арно ама во просечни екипи.
Аналогно на неговиот муабет Буфон е голман од рангот на Кименти и Алберто Фонтана, јер чоук у ЛШ увек. HhhhhhПрво викаш просек играчи биле тие на Тотенхем и после викаш Кејн бил просек, чоукер играч што давал голови на мртви екипи а Кејн опколен со истите тие просек играчи оваа сезона им даде голови на Челзи, Арсенал, Ливерпул, Дортмунд, Јувентус меѓудругото и најверојатно ќе земе златна копачка. Мислам, нема никаква логика муабетов.
Четири сезони со ред иде на 30+ голови, со златна копачка од СП и само на Кајгана некако успева да е просек![]()
Вака кога некој ќе напише, а нема изгледано ниту еден натпревар на Тотенхем со оние од врвот на табелата.Јас не сум меѓу тие што му предвидувале дека ќе пропадне, туку дека е Џилардино или Лукарели тип на играч кој полни мрежи во просечна екипа.