СП 2018 - Група Д (Аргентина, Исланд, Хрватска, Нигерија)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Дека ја удри со глава, не суди.
Одма се реши, па се потврди. :cautious: :eek:

У кој универзум ова не е пенал???
Па уште и со ВАР?

Според се што видовме на ова првенство ова МОРА ДА БИДЕ ПЕНАЛ. Нема никакво оправдување судијава за ова. Никакво.

Очекувам ФИФА да го повлече после утакмицава, или маааксимум уште една утакмица да му даде.

Не би се изненадил сега до крај да има и пенал за Аргентина богами.

Требаше пенал и одете си дома и убијте го ќелавицата, ебате ликот ебате. Како вработените во државна администрација е Сампаоли, ја има работата, а врска нема како се работи.

Овој чакир типичен турчин, прав инат. Што решил он тоа.

Леле комедии е сп со вар-ов и пеналиве. Прееска не беше баш за пенал, досуди. Сега апла пенал, не го досуди демек за компензација :pos:

Не им е крив Чакир на Нигеријциве, добро викаат коментаториве, мораше Игало да го финишира она, Микел да шутнеше ќе го сместеше во гол.[DOUBLEPOST=1530041876][/DOUBLEPOST]П.С. И доста бе ВАР, па ВАР, судијата сам си одлучува, технологијата само помага.

Изгледа ќе видиме некоја голчина од Меси/Банега/Дибала во 90+

Не им е крив Чакир на Нигеријциве, добро викаат коментаториве, мораше Игало да го финишира она, Микел да шутнеше ќе го сместеше во гол.[DOUBLEPOST=1530041876][/DOUBLEPOST]П.С. И доста бе ВАР, па ВАР, судијата сам си одлучува, технологијата само помага.
Како може да не им е судијата крив кога со помош на видео снимка пак решава дека ова не е пенал? :D

Не може лоши судијски одлуки (и тоа со помош од технологија) да се оправудваат со 'Eте, ако беа добри ќе победеа"

Ако не нека досуди и пенал до крај за Аргентина и да речеме "Ок e, не судијата крив, они ако беа добри немаше да се бранат"

Свињата му го усра ова, нема проблем. Он утна со Исланд, он им подари гол на Хрватска.
Ај претходното, ама ова.... :pos:

Го виде он Меси, па затоа ја шутна....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom