Непопуларни филмски мислења

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Кара Делевињ е најисфорсираното суштество во Холивуд. Ај остај што се појавува во глупи филмови, туку и глумата и е на ниво на прваче на прва школска приредба.

Башка незнам зошто сите паѓаат на нејзиниот изглед, ништо посебно... во земјава ќе најдеш 10 пати поубави девојчиња.

Дно дна.

Мементо ми беше преинтересен филм. Ај што е феноменално направен, можеби најдобар филм на сите времиња за идеа, туку и преинтересен ми беше. Во еден здив го изгледав, со отворена уста бев. Како на некој им е досаден стварно не сфаќам.

Schindler's List ми беше тотално досаден и никаква емоција не пробуди во мене. Јбг тоа е. Carlito's Way сто пати повеќе ме погодил на емоција. Сега ќе рече некој што е со будалава, ама тоа е.

Apocalypse Now не знам како има 8.5 рејтинг, досаден е филмот, многу втф сцени. Има интересни сцени што вкупна должина им е 10 минути во 2ипол саати филм.

Биг Лебовски е срање, предосаден филм и мое тотално разочарување. После 2 години единствено што памтам од филмот е некој глупи топки како играат брадестине, и кога ќе се сетам на тоа ми иде да си пукам во череп.

Bronx Tale и Carlito's Way ми се подобри крајм филмови од Гутфелас и Гатфадр, бар поинтересни :noze:

Кара Делевињ е најисфорсираното суштество во Холивуд. Ај остај што се појавува во глупи филмови, туку и глумата и е на ниво на прваче на прва школска приредба.

Башка незнам зошто сите паѓаат на нејзиниот изглед, ништо посебно... во земјава ќе најдеш 10 пати поубави девојчиња.

Дно дна.
Иако Кара ми е the bestest, повели.
cara.png

Том Круз е еден од најпотценетите актери во Холивуд,хејтот кон него е предизвикан поради саентологијата и таквите ствари.

Волкот од Вол Стрит е најпростачкиот филм што некогаш сум го гледал.Изгледа како да е режиран од Дан Близериан,а не Скорсезе.Филм без тронка уметност и само средношколци можат да се палат на ваков филм.

Ми се допаѓа Роберт Патинсон ко целина. Мислам дека е одличен актер. Има нов филм што излегува месецов, едвај го чекам по торенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom