СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
За примениот гол можеше и требаше Алисон да излезе да ја избие таа топка така да и кај него ја гледам вината.
Да си кажам прво дека го немам гледано Алисон многу да не глумам експерт ама може се работи за линијаш голман како Де Геа, но тогаш треба ептен добро да работиш на позиционираноста и рефлексот.

Да си кажам прво дека го немам гледано Алисон многу да не глумам експерт ама може се работи за линијаш голман како Де Геа, но тогаш треба ептен добро да работиш на позиционираноста и рефлексот.

Работата е што ептен блиску пред него нафрлија топка која гарант ќе ја фатеше или избоксуваше, а не се ни обиде да излезе.

Работата е што ептен блиску пред него нафрлија топка која гарант ќе ја фатеше или избоксуваше, а не се ни обиде да излезе.
Се разбираме (y)

penal nemase mislam za brazil ama ona bese klasicen cist faul nad miranda, ne znam sto pravea ovie sto pregleduvaat snimki i zasto ne mu javija bar na sudijava da izglea i on, oni ako ne se sigurni. Igrac koj dava gol direktno go onevozmozuva svojot cuvar da brani tuka, so ednata raka go drzi so drugata butka, ne mozese da se odrazi miranda.
Pokraj Miranda, sea ako go krivime za golov i alison linijaski izigra tuka, mozese da iskoci, ali sekako najveke ja usraa so var, golov ne trebase da bide priznaen a i seferovic isto dur se raduvase ne bese siguren, valjda videl sto se desava.
Ova e edno, ali sekako ne treba da se izignorira kriminalnava igra na brazil, firmino starter mora da im bide u idnina, kaki wilian be neka ne me jebat, napred jesus, nejmar i firmino, koutinjo u sredina i ajt u picku mater, ne mozes na vakva sezona ti firmino na klupa da go sednues, treba epten glup da si.

Нејмар ептен лоша утакмица премногу солирање неколку пати имаше чисто додавање до соиграч кој е во подобра позиција а овај дрибла помеѓу двајца и нормално ја губи топката. Валон факинг Бехрами 10 дуели му зеде еден на еден.
Плус баш го гледав Билиќ коментираше дека проблемот на Бразил е што немаат играчи кои ќе ја осовојат топката додека е во нозете на противникот и за ова е потполно во право.

Па не ми е фаул тоа над Миранда, секој контакт во шеснаесетник ќе беше пенал. Ма и да го тргнеме тоа настрана, испоутињаа еден куп шанси. Вината кај себе треба да ја бараат.

Фаул е ЗуЛбер го турна со РАЦЕ значи дека директно влијаеше на голот. Мене така ко тренирав ми имаат поништено гол во Србија и баш го прашвав судијата ми објаснуваше таму некои правила ако се сетам ќе ги пишам.

Како што пишав и претходно,Нејмар го сквернави фудбалот.
Без него подобро ќе изиграа.Излегува џупакот на 40 метри и ја држи топката по 30 секунди.Значи никакво фајде нема од тоа да издриблаш еден противнички играч на 40 метри од голот.Јакиот кур.Со подавање до најблискиот играч можеш да ги освоиш тие 10 метри кои што пробува џуптинов да ги помини со дриблинзи.Класика цигански менталитет.Дури на моменти и си помислувам дека кур го боли дали ќе тепаат или не,битно тој да е со топката цело време на било кој дел од теренот,центар на внимание да биде.

Фаул е ЗуЛбер го турна со РАЦЕ значи дека директно влијаеше на голот. Мене така ко тренирав ми имаат поништено гол во Србија и баш го прашвав судијата ми објаснуваше таму некои правила ако се сетам ќе ги пишам.

Не смееш никако раце да ставиш на грб на противнички играч. Ја имав навика во општинска лига да ставам раце како заштита од типови кои трчаа наназад на подолги топки, за едноставно да не се судриме глава со глава, и секогаш ми свиреа фаул, иако не туркав, туку се бранев. Потоа те учат дека треба да туркаш со гради или да местиш лакт на рамо, за да не ти свират Фаул.

Она со Миранда е фаул, ситен, ама го спречува да се позиционира правилно.

Искрено Србија ме изненади позитивно, дефанзивно не им дадоа да створат една саглам шанса, приликите кои ги имаа беа од полушанси и нафрлени топки, нападот солиден организиран једино Митровиќ ми го скрати здравјето со неговите промашувања , се ке направи добро излезе еден на еден со голман промаши, како и да е стабилна игра која одамна несме ја имале, во секој случај пресудна утакмица ке е со Швица , која е поозбилен тим и тука треба да се одигра мушки.

Нумера е врх :)

Потоа те учат дека треба да туркаш со гради или да местиш лакт на рамо, за да не ти свират Фаул.
За ова Ибра е доктор, секој скок му е на граница на фаул ама скоро никогаш не му свират, 2 од 10 дали ќе му ги свирнат како фаули.

Него, могуче е ваква нација да сме бе? Аргентина киксна, одма сите експерти немало шанси да освојат, Бразил киксна истото, Шпанија киксна истото, Германија истото, епа кој ќе освои, Панама? СП е ова бе, не може никој перфектен скор да има, на прстите од едната рака се бројат репрезентациите што се далеку со квалитет од овие подобриве. Ќе видите дека Бразил ќе се прошета во групата и покрај ремиво, сеа 50-0 со Костарика и 5-0 со Србија и ајт у курац све, а нема да ме чуди све живо да истепаат до крај и да освојат титула, доста често знаело вакви ситуации да има, прв меч кикс и после зз се дешава.

Аргентина и Германија се највеќе за критика, пред се Германија која е актуелен шампион а беше уништена на тактички план од Мексико. Аргентина исто бледо издание ама имаа тие шанси, утнаа и пенал и можеа да победат. Бразил не ја гледав вчера, ама од хајлајтс и од муабети од луѓе што ја гледале пак имале доста шанси, плус голот на Швајцарија бил чист фаул над Миранда и сомнителна ситуација за пенал за Бразил. Полека не летајте, прво коло е.

За ова Ибра е доктор, секој скок му е на граница на фаул ама скоро никогаш не му свират, 2 од 10 дали ќе му ги свирнат како фаули.

Него, могуче е ваква нација да сме бе? Аргентина киксна, одма сите експерти немало шанси да освојат, Бразил киксна истото, Шпанија киксна истото, Германија истото, епа кој ќе освои, Панама? СП е ова бе, не може никој перфектен скор да има, на прстите од едната рака се бројат репрезентациите што се далеку со квалитет од овие подобриве. Ќе видите дека Бразил ќе се прошета во групата и покрај ремиво, сеа 50-0 со Костарика и 5-0 со Србија и ајт у курац све, а нема да ме чуди све живо да истепаат до крај и да освојат титула, доста често знаело вакви ситуации да има, прв меч кикс и после зз се дешава.

Аргентина и Германија се највеќе за критика, пред се Германија која е актуелен шампион а беше уништена на тактички план од Мексико. Аргентина исто бледо издание ама имаа тие шанси, утнаа и пенал и можеа да победат. Бразил не ја гледав вчера, ама од хајлајтс и од муабети од луѓе што ја гледале пак имале доста шанси, плус голот на Швајцарија бил чист фаул над Миранда и сомнителна ситуација за пенал за Бразил. Полека не летајте, прво коло е.
Паметиш прошлото СП? Темплејт муабет на форумов за секој фаворит кога ќе ремизираше или изгубеше беше „почекајте да налетаат на посериозна репрезентација“ и по првото коло сфативме дека сите посериозни репрезентации се бледи :icon_lol:[DOUBLEPOST=1529312606][/DOUBLEPOST]
Случајно налетав на видеово, ова требаше да биде црвен.
Не знам дали на СП има казнување по ретроспективна акција, ако судијата не видел како во ПЛ, инаку ВАР нема влијание на вакви ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom