Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Да, прскаше крв секаде, чудо е и како воопшто е во составот, делуваше на длабока исекотина.Giroud na prijatelska ja povredi glavata taka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, прскаше крв секаде, чудо е и како воопшто е во составот, делуваше на длабока исекотина.Giroud na prijatelska ja povredi glavata taka?
Едино да измислат нова позивија во фудбалов па може и ќе му одговара на Погба, очај жив еДешамп е убедливо најлошиот селектор на ова првенство. Австралијанците за секој почеток на акција од нивниот гол трошат по 2-3 минути, на телето не му текнува дека мора да игра пресинг. Со Канте на средината без проблем ќе ја соберат секоја топка која кенгурите ќе мора да ја исфрлат.
Посебен осврт на Дембеле, кој е една од најголемите превари во историјата на фудбалот. Секоја чест на Дортмунд како ја ошурија Барса за циганчево. Со што овој заслужува да игра прва постава во Франција пред еден Марсијал на пример, кој не е ниту повикан.
Погба скроз надвор од неговата позиција, Мбапе отсечен, Гризман се труди но не добива доволно топки.

Внатре, чист пенал.Ne bese nadvor? Kontakt ima.

а рачунај имаш фан база која вели дека не треба да има вар, да не се губела уметноста на фудбалот. Која црна уметност да се караш по форуми со години после тоа. Само што во другиве лиги си треба пеглање на технологијата, како што напомена ти.Каков кретен умтити. Си гази варов![]()