СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
A bogami i jaka klupa, Giroud, Fekir, Thauvin, Matuidi. Nzonzi, Lemar. A i dosta jaki zameni za vo odbrana. Top3 favoriti za osvojuvanje.

Зошто Сидибе не игра прва постава? Клупата лудница, Фекир, Лемар, Жиру, Матуиди, Сидибе, Тауван ... а некој пред некое време дискутираше дека никогаш полошо не изгледале Французите [emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зошто Сидибе не игра прва постава? Клупата лудница, Фекир, Лемар, Жиру, Матуиди, Сидибе, Тауван ... а некој пред некое време дискутираше дека никогаш полошо не изгледале Французите [emoji38]

Хернандез и Павард играат речиси перфектно за Франција. И има разлика од моќен тим на хартија и делување на терен, што е до некаде точно бидејќи на одредени натпревари делуваа како прв пат да се среќаваат еден со друг. Конкретно оваа формација и избор на играчи кои ќе настапат денес против Австралија изиграа доста течни контри и напади против Италија.

Селекторот на Австралија, Берт ван Марвајк ги плаќа од свој џеб неговите помошници зашто сакал од Холандија помошници во тренерскиот тим, а не од Австралија.

Добро му текнало со овие бекови да оди, Хернандез е машина, а и овај Павард беше одличен на пријателските.

Австралијанциве мислеле ли што броеви им даваат, само двајца стартери се под бројката 10, ми го активираат OCD-то :icon_mrgr:

За Лукас знам ама овај Павард не го имам следено, штом игра за Штутгарт изгледа е добар, Штутгарт знам дека имаа цврста одбрана оваа сезона

Добро се поставени кенгурите за сега, али мислам еден гол ќе им го сруши цел концепт.

Како е можно Франција да нема една воиграна акција, добро е ако поминат група :D

Овај Павард е Роберто за сиромашни, еден центаршут 50 пасови назад

Епа тоа збориме сите што ги пратевме пријателските, без разлика на имињата, играта им варира од натпревар во натпревар, вака првак се станува апла ако ти се погодат репрезентациите и денот кога си расположен :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom