Струмица

У каубојското сум бе, на ком.техника и автоматика... еми имам 1. класен 2. инф(пак од класната) 3-4. историја 5.ел.мерења 6. математика 7. англиски
Епааа... добар помин. И побрзо врати се..
Иначе јас заврших си работта и сега цел ден сум слободен :smir:

И јас си заврших шкоолто наредих ''5'' и саа може да си легнам:zver:

Толку за денеска од втората смена си дојдов. :pos2:

Браво, има разлика. Во 19 30 стигнах дома. (а од 11 30 излезех) :tapp:. Тва тешко психичко мачене беше денеска... 9 часа... 2 теста... Нешто навикнаа се тии професорто ај деца предчас да имме.. Секој ден.. у пм..

Сегде е така .. и кај нас само предчасове ај денеска немах карих да одам покасно.
Абе пајак за коли имало донесено слушам? бел форд амерички ного добар бил видел ли го е некој?

Тва школто ептен е запеза веќе!:tapp:

Аууу па Асен (тие шо учат у гимназијата го знаат) нешто у последно време почна сила да покажува. Со шишина маа по ходниците, прекидачи крше... почна и страх да ни сее.. изгледа сака да го тужаме... :pos2::pos2::pos2::pos2:

EDIT: Аспи? Кој/а е таа/тај?

До лани бех у гимназијата,а Асен е најненормалната појава тама. Се праа страшен нешто. А Аспи оште ли е тама?

Аууу па Асен (тие шо учат у гимназијата го знаат) нешто у последно време почна сила да покажува. Со шишина маа по ходниците, прекидачи крше... почна и страх да ни сее.. изгледа сака да го тужаме... :pos2::pos2::pos2::pos2:
Лол... не сам го видел у такво издание до сега да крше прекидачи и да маа шишина обично мирен ми стоо :pos:

Сегде е така .. и кај нас само предчасове ај денеска немах карих да одам покасно.
Абе пајак за коли имало донесено слушам? бел форд амерички ного добар бил видел ли го е некој?
Не сум видел такво нешто, ама јас мислам после нова година го кажаа тава оти пајаци ке има саа незнам точно колко е може да имал.

не бе донесан бил как шо ми знам едно школски ми расправа на центаро било вчера или некни паркирано а и едни таксисте праваа мабет оти бил у употреба од денеска.

Jaс чујах, наводно, оти од утре ке почнал со официјалната работа.

Jaс чујах, наводно, оти од утре ке почнал со официјалната работа.[/quot@

така си треба...само нека работе...треба да се стаа некој ред со тва паркиране...кој дека наа тама паркире..:smir:

Ама до негде џабе е.
Некој ке фане врски и леснаа, кој нема ке га наеба.

Сепак добра замисла е, ми се аресе целата идеа и концепт и знам оти со тва сме поблиско до европските градови.
Останува да вииме колко добра реализација ке произлезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom