Струмица

Јас мислам оти кее добра идеа тва.. за врски не верувам баш баш ама ке биде барем градо у ред нема кој дек да стигне да паркире.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Da ne mu se sluce takvo nesto kako na slikite TUKA ili pa takvo nesto:

sombor-pauk.jpg

хахахахаа ја дигат полицијата? лол:pos2::pos2:

А шо бива ако при дигаанто на колата недај боже се откаче тва и има голема штета? Кој ќе ти га плате колата после? Е тогај ќе има жртви ....

Slikata e straknena u Srbija,mislam oti e u Subotica ili natam negde ama nekoj den moze tva i kaj nas da bide oti nogo se kurcat naste dzandari,misles ziveeme na divio zapad :pos2::vozbud:

На вис кажаа и ако поминаш на семафорите на црвено ке има казни (за пешаци) - незнам колко пари кажаа.. така да и у 4 саато сабајлето ако си оде некој дома после лудиот викенд там на центаро и да нема ни 1 кола пак да си чека додека не светне зелено :pos:

абе толкав така паркинг има у глобал, нека паркират тама..ебати народо, без пари е плус и па не одат :tapp:

абе толкав така паркинг има у глобал, нека паркират тама..ебати народо, без пари е плус и па не одат :tapp:
Koo ke mu ja dignat eden pat koolta da viis kak ke trce u Global da se parkira,samo stap treba na nasio narod?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom