Струмица

Јанев, треба ли некој да им ги виде мерцедесите од Швицараа? :tapp:

Абе ајдеее пишаа ми казна уствари покана шо не одих по пешачки а до него бех и ми пишаа покана да одам тама у курац, ај кој е за там кај интел треба да одам (= да ми удржуват некој лекции оти треба да одам по пешачки :):)

Oste od poodamna cujah oti ke imalo i veke bil kupen,ke ne jade zegata oti i taka nema dek da se parkirame?Parkingo u GLOBAL so e za pari li e ili gaga e?

Гага ќее докај летто, евентуално есен...
Знам и јас оти пајако е купан, ама дали официјално ќе шете...

Денеска на вестите кажаа оти од утре ке шета а дали ке шета твааа не се знаа

Epa ako pocne pajako da ape tugaj ke pocnat i da naplakat parking u Global,biznis brate e se tva.Me interesira samo koj ke bide SPIDERMAN(sofero na pajako) :pos2::pos2::pos2:

Ке видаме утре трчканици по колите ак фате да возе спајди :) хаха

На вис кажаа и ако поминаш на семафорите на црвено ке има казни (за пешаци) - незнам колко пари кажаа.. така да и у 4 саато сабајлето ако си оде некој дома после лудиот викенд там на центаро и да нема ни 1 кола пак да си чека додека не светне зелено :pos:

Лол, до саа не ми е кажал никој ништо. Иначе, ного е смех порочок ка има некој полицаец на семафоорте и чека си там народо...

Taка треба, само пајак е спасо. Нека шибат у Глобал, па и да се плаќе 20-30 денара голема работа. А за бемвиинта и мерцедесето од Швицараа нема шо повеќе да се каже. Тешки р'пље

Абе ај не ме зајбави поминах до ПЕШАЧКИО немаше ни метар далеко ми пиша покава вика треба да одаш по пешачкио а саа де (= :pos2:

Абе ај не ме зајбави поминах до ПЕШАЧКИО немаше ни метар далеко ми пиша покава вика треба да одаш по пешачкио а саа де (= :pos2:

абе на полицајцте ги накаруват да пишат по 2 казни најмалко на ден...

ка идаш од кај тинекс накај центаро нема ниедна канта, и ќе ти га залепа

така е веќе

абе на полицајцте ги накаруват да пишат по 2 казни најмалко на ден...

И јас тка нешто разберах, демек тие вечер шо се низ градо морало да пишат казни (најверојатно тва не е точно ама некни еден таксист тка говораше). Демек им кажале со 3 казни најмалко да се вратат у станицата.... Некни баш пред излеване застанаа едно типче, минаах јас покрај них, го питааа возачка дали имало, светлата дали му се уредо, прва помош дали имал, не ти знам шо друго, разни глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom