SV-Strange
Sorcerer Supreme
Јанев, треба ли некој да им ги виде мерцедесите од Швицараа? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јанев, треба ли некој да им ги виде мерцедесите од Швицараа?![]()
Oste od poodamna cujah oti ke imalo i veke bil kupen,ke ne jade zegata oti i taka nema dek da se parkirame?Parkingo u GLOBAL so e za pari li e ili gaga e?
Денеска на вестите кажаа оти од утре ке шета а дали ке шета твааа не се знааГага ќее докај летто, евентуално есен...
Знам и јас оти пајако е купан, ама дали официјално ќе шете...
Epa ako pocne pajako da ape tugaj ke pocnat i da naplakat parking u Global,biznis brate e se tva.Me interesira samo koj ke bide SPIDERMAN(sofero na pajako) :pos2::pos2::pos2:Гага ќее докај летто, евентуално есен...
Знам и јас оти пајако е купан, ама дали официјално ќе шете...
Еми саа, прас куро дали ќе шете или не.Денеска на вестите кажаа оти од утре ке шета а дали ке шета твааа не се знаа
На вис кажаа и ако поминаш на семафорите на црвено ке има казни (за пешаци) - незнам колко пари кажаа.. така да и у 4 саато сабајлето ако си оде некој дома после лудиот викенд там на центаро и да нема ни 1 кола пак да си чека додека не светне зелено![]()
Абе ај не ме зајбави поминах до ПЕШАЧКИО немаше ни метар далеко ми пиша покава вика треба да одаш по пешачкио а саа де (= :pos2:
Абе ај не ме зајбави поминах до ПЕШАЧКИО немаше ни метар далеко ми пиша покава вика треба да одаш по пешачкио а саа де (= :pos2:
абе на полицајцте ги накаруват да пишат по 2 казни најмалко на ден...