Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе има кажеш дека се поголеми во друга кладилница,ти велат :
Ееее ние тешки да погодиме,ако е во СЛ

Да да, класика одговор. А најсмешно од се ми е кога ќе дојде некој да штити некоја утакмица, и пример ја чека 2ка, доаѓа ја става 1 и ја врзува со уште една за да му кренела добивка, а не е битно што може да ја промаши и штитката и што може да ја утне таа втората утакмица што ја додал или што може икс да му заврши па да го изеде на двете ливчиња. Страшно глуп народ живее овде, дури не ми се верува некогаш што слушам и што гледам.

И кога ќе видиш некој таков неписмен погодил 200 квота,а ти си се окозил од барање 2 квота и на крајот пак нема да влезе,ти иди да се отепаш.

Последно уредено:
Да да, класика одговор. А најсмешно од се ми е кога ќе дојде некој да штити некоја утакмица, и пример ја чека 2ка, доаѓа ја става 1 и ја врзува со уште една за да му кренела добивка, а не е битно што може да ја промаши и штитката и што може да ја утне таа втората утакмица што ја додал или што може икс да му заврши па да го изеде на двете ливчиња. Страшно глуп народ живее овде, дури не ми се верува некогаш што слушам и што гледам.
У реду е Стек Питагора,не смарај најди добитни џа свеЦко.

Ништо ново. Ставете си фино лепо онлајн некое евро и опуштено.

Дебили по кладилници колку да сакаш само сеа со апаратите се вон форма се џарет во нив не се активни баш човек цела лектира мојт да напишит од бисери
Еден лик дојде и праша Х утакмица колку заврши оваа му викат 0-0 потоа следвит а колку беше на полувреме види ти биди паметен па одговори

Кај можи да ја најдам понудата во Копачка за Светското? На страната нема @Stefan-kobe

Има еден бисер јак од средношколските денови.Дајцата другари одат на училиште,и едниов му вели на другиов : Ај ела само 5 мин до кладилница,имам ДОЈАВА да пишам 2 во 1.
Наредниот ден пак:Имам дојава Х во 1 да пишам и така секој ден.
По некое време другиов другар му вели:Аман бе синка,која е оваа ДОЈАВА, секој ден игра :D

Има еден бисер јак од средношколските денови.Дајцата другари одат на училиште,и едниов му вели на другиов : Ај ела само 5 мин до кладилница,имам ДОЈАВА да пишам 2 во 1.
Наредниот ден пак:Имам дојава Х во 1 да пишам и така секој ден.
По некое време другиов другар му вели:Аман бе синка,која е оваа ДОЈАВА, секој ден игра :D
Ме потсети ова на една случка..со другар одиме во кладилница, отвара билтен "Еве глеј као се клади одма ќе ги најдам правите утакмици....еве оваа...чист кец!" ....брат оваа се играше вчера...изгубија 0-2....

Најјаки се кога уплаќат и чекат кусур, се бунат на шалтерот колку требало да им вратат. :pos: Уплаќа за 350 денари, дава 1000, му враќа 650 и збунето и замислено пресметува дали е точно. Дај му го билтенот пред него како од пушка пресметува 1.34 x 2.45. :pos::pos:

Во Моцарт специјаливе за светско само сингл може да се играат ?

Многу се збркани специјаливе од Копачка, што со што не може, што може кур се тресе.

Како што сфатив барем малку границите на голови за секоја репрезентација може да се врзуваат меѓу себе? Или грешка сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom