- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.475
- Поени од реакции
- 12.027
Кога ќе има кажеш дека се поголеми во друга кладилница,ти велат :
Ееее ние тешки да погодиме,ако е во СЛ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У реду е Стек Питагора,не смарај најди добитни џа свеЦко.Да да, класика одговор. А најсмешно од се ми е кога ќе дојде некој да штити некоја утакмица, и пример ја чека 2ка, доаѓа ја става 1 и ја врзува со уште една за да му кренела добивка, а не е битно што може да ја промаши и штитката и што може да ја утне таа втората утакмица што ја додал или што може икс да му заврши па да го изеде на двете ливчиња. Страшно глуп народ живее овде, дури не ми се верува некогаш што слушам и што гледам.
Отвори го билтенот во пдф формат, така ќе го најдеш. Одма е на првите страни.Кај можи да ја најдам понудата во Копачка за Светското? На страната нема @Stefan-kobe
Ме потсети ова на една случка..со другар одиме во кладилница, отвара билтен "Еве глеј као се клади одма ќе ги најдам правите утакмици....еве оваа...чист кец!" ....брат оваа се играше вчера...изгубија 0-2....Има еден бисер јак од средношколските денови.Дајцата другари одат на училиште,и едниов му вели на другиов : Ај ела само 5 мин до кладилница,имам ДОЈАВА да пишам 2 во 1.
Наредниот ден пак:Имам дојава Х во 1 да пишам и така секој ден.
По некое време другиов другар му вели:Аман бе синка,која е оваа ДОЈАВА, секој ден игра![]()
Druze kade ima evrotip vo skopje?Кога ќе има кажеш дека се поголеми во друга кладилница,ти велат :
Krshi Gradezen, vo Biser i vo Madjari mislamDruze kade ima evrotip vo skopje?