Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Никад нема да направат ваква трампа Јуве и Интер, не за друго, бидејќи ако фејлнат со трампава, никогаш нема да им се простува од навивачите, нема врска што нудат многу пари(60М + свињата).

Инаку уште утре за Икарди може да се најде купец за 80-100М, како од шала, ако им е до пари, нека го продават надвор од Италија.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
Најболно у трампата ќе биде што ќе треба да го гледаш у јуве дека игра. Ако си решил да го шиткаш, дај го надвор од Италија и земи му 100М.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
So juve moze trampa samo dybala - icardi se drugo e neprifatlivo

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Дај бе не си прајте лоши филмови џабе.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Дај бе не си прајте лоши филмови џабе.

Икарди ја ебе Ванда на Сејшели, се слика секој ден со нилски коњи, овие земале замараат дека ќе идел у Јуве. :pos: Интер гомно не би им продале на Јуве не пак најдобриот играч.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Икарди ја ебе Ванда на Сејшели, се слика секој ден со нилски коњи, овие земале замараат дека ќе идел у Јуве. :pos: Интер гомно не би им продале на Јуве не пак најдобриот играч.
Цела орда луѓе се собраа да протестираат за размената гуарин-вучинич,урлаа ко мрднати,сместа се повлече тохир од идејата.
А не па икарди кај местачите...
Има да ги запалат жутокљунците живи!
пс.Јако беше пред некој ден ванда стави слика од зебра,јувенташи се напалија.После 2 дена стави слика од лав и еден ги тролаше дека најверојатно у лион ќе идел

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
пс.Јако беше пред некој ден ванда стави слика од зебра,јувенташи се напалија.После 2 дена стави слика од лав и еден ги тролаше дека најверојатно у лион ќе идел
Имаше низ нетов негде слика на Ванда со Делфин и одоздола коментар: Икарди у Пескара. :pos::pos:

А Џонтра кретенот на ФБ ми праќа слика од Икарди со лав и ми вика Икарди у ВМРО :pos::pos::pos::pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.763
Цела орда луѓе се собраа да протестираат за размената гуарин-вучинич,урлаа ко мрднати,сместа се повлече тохир од идејата.
А не па икарди кај местачите...
Има да ги запалат жутокљунците живи!
Кој Јувенташи се попалија жити се?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Кој Јувенташи се попалија жити се?
Брат ми и еден куп други што лично ги познавам.Ти мислиш дека само вие на кајганава сте јувенташи или пробуваш да ме заебаваш нешто?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Брат ми и еден куп други што лично ги познавам.Ти мислиш дека само вие на кајганава сте јувенташи или пробуваш да ме заебаваш нешто?
Следен пат кога ќе збориш за јувенташи, прво види на фан клубов нивен каков став имаат за одредена работа, да не се брукаш. :icon_lol:

А тоа што 90% од фанклуб страниците на Јувентус ја постираа сликата со зебрата кој ги ебе, не е тоа попалување чим деви и сладоледот не пишеле на форумов.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Следен пат кога ќе збориш за јувенташи, прво види на фан клубов нивен каков став имаат за одредена работа, да не се брукаш. :icon_lol:

А тоа што 90% од фанклуб страниците на Јувентус ја постираа сликата со зебрата кој ги ебе, не е тоа попалување чим деви и сладоледот не пишеле на форумов.
Нејќам да верувам дека само овие од кајганава се рачунаат за Јувенташи

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
"Ne opterećujemo se razmjenom Higuain-Icardi, Juventus je ponizio svog napadača ponudom koju je stavio na naš stol, ako se to u krajnjem slučaju desi, tražićemo Zhangog odlazak, a Maurov život će se pretvoriti u pakao. Nismo vam mi Napoli."

Curva Nord

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.763
Пробвам да ти кажам дека на памет збораш. Немаше ни еден сајт/форум/група шо не се изнасмеа на сликата и не пиша во стил ' очекувајте утре во медиумите Икарди чекор до Јувентус'. Е сеа тоа што брат ти се напалил е друга прича мислам дека треба со него да си збораш а не да генерализираш. И да тролањето за со Лавот излезе пак од тие исти Јувенташки сајтови форуми итн а не дека некој ги реметел.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Пробвам да ти кажам дека на памет збораш. Немаше ни еден сајт/форум/група шо не се изнасмеа на сликата и не пиша во стил ' очекувајте утре во медиумите Икарди чекор до Јувентус'. Е сеа тоа што брат ти се напалил е друга прича мислам дека треба со него да си збораш а не да генерализираш. И да тролањето за со Лавот излезе пак од тие исти Јувенташки сајтови форуми итн а не дека некој ги реметел.
Кој генерализира бе чоек?Само реков дека "јувенташи се напалија",во јувенташи се и брат ми и локални пријатели.
Не гледам кај е проблемот?Нит посочив кој се напалил во првиот пост,нит реков дека сите јувенташи се напалија.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
"Ne opterećujemo se razmjenom Higuain-Icardi, Juventus je ponizio svog napadača ponudom koju je stavio na naš stol, ako se to u krajnjem slučaju desi, tražićemo Zhangog odlazak, a Maurov život će se pretvoriti u pakao. Nismo vam mi Napoli."

Curva Nord

Srbi od zemun se glavni na Curva Nord?

:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom