Фан Клуб: Интер

Никад нема да направат ваква трампа Јуве и Интер, не за друго, бидејќи ако фејлнат со трампава, никогаш нема да им се простува од навивачите, нема врска што нудат многу пари(60М + свињата).

Инаку уште утре за Икарди може да се најде купец за 80-100М, како од шала, ако им е до пари, нека го продават надвор од Италија.

Најболно у трампата ќе биде што ќе треба да го гледаш у јуве дека игра. Ако си решил да го шиткаш, дај го надвор од Италија и земи му 100М.

So juve moze trampa samo dybala - icardi se drugo e neprifatlivo

Дај бе не си прајте лоши филмови џабе.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Дај бе не си прајте лоши филмови џабе.

Икарди ја ебе Ванда на Сејшели, се слика секој ден со нилски коњи, овие земале замараат дека ќе идел у Јуве. :pos: Интер гомно не би им продале на Јуве не пак најдобриот играч.

Икарди ја ебе Ванда на Сејшели, се слика секој ден со нилски коњи, овие земале замараат дека ќе идел у Јуве. :pos: Интер гомно не би им продале на Јуве не пак најдобриот играч.
Цела орда луѓе се собраа да протестираат за размената гуарин-вучинич,урлаа ко мрднати,сместа се повлече тохир од идејата.
А не па икарди кај местачите...
Има да ги запалат жутокљунците живи!
пс.Јако беше пред некој ден ванда стави слика од зебра,јувенташи се напалија.После 2 дена стави слика од лав и еден ги тролаше дека најверојатно у лион ќе идел [emoji16]

пс.Јако беше пред некој ден ванда стави слика од зебра,јувенташи се напалија.После 2 дена стави слика од лав и еден ги тролаше дека најверојатно у лион ќе идел
Имаше низ нетов негде слика на Ванда со Делфин и одоздола коментар: Икарди у Пескара. :pos::pos:

А Џонтра кретенот на ФБ ми праќа слика од Икарди со лав и ми вика Икарди у ВМРО :pos::pos::pos::pos:

Цела орда луѓе се собраа да протестираат за размената гуарин-вучинич,урлаа ко мрднати,сместа се повлече тохир од идејата.
А не па икарди кај местачите...
Има да ги запалат жутокљунците живи!
пс.Јако беше пред некој ден ванда стави слика од зебра,јувенташи се напалија.После 2 дена стави слика од лав и еден ги тролаше дека најверојатно у лион ќе идел [emoji16]

Кој Јувенташи се попалија жити се?

Кој Јувенташи се попалија жити се?
Брат ми и еден куп други што лично ги познавам.Ти мислиш дека само вие на кајганава сте јувенташи или пробуваш да ме заебаваш нешто?

Брат ми и еден куп други што лично ги познавам.Ти мислиш дека само вие на кајганава сте јувенташи или пробуваш да ме заебаваш нешто?

Следен пат кога ќе збориш за јувенташи, прво види на фан клубов нивен каков став имаат за одредена работа, да не се брукаш. :icon_lol:

А тоа што 90% од фанклуб страниците на Јувентус ја постираа сликата со зебрата кој ги ебе, не е тоа попалување чим деви и сладоледот не пишеле на форумов.

Следен пат кога ќе збориш за јувенташи, прво види на фан клубов нивен каков став имаат за одредена работа, да не се брукаш. :icon_lol:

А тоа што 90% од фанклуб страниците на Јувентус ја постираа сликата со зебрата кој ги ебе, не е тоа попалување чим деви и сладоледот не пишеле на форумов.
Нејќам да верувам дека само овие од кајганава се рачунаат за Јувенташи [emoji23]

"Ne opterećujemo se razmjenom Higuain-Icardi, Juventus je ponizio svog napadača ponudom koju je stavio na naš stol, ako se to u krajnjem slučaju desi, tražićemo Zhangog odlazak, a Maurov život će se pretvoriti u pakao. Nismo vam mi Napoli."

Curva Nord

Пробвам да ти кажам дека на памет збораш. Немаше ни еден сајт/форум/група шо не се изнасмеа на сликата и не пиша во стил ' очекувајте утре во медиумите Икарди чекор до Јувентус'. Е сеа тоа што брат ти се напалил е друга прича мислам дека треба со него да си збораш а не да генерализираш. И да тролањето за со Лавот излезе пак од тие исти Јувенташки сајтови форуми итн а не дека некој ги реметел.

Пробвам да ти кажам дека на памет збораш. Немаше ни еден сајт/форум/група шо не се изнасмеа на сликата и не пиша во стил ' очекувајте утре во медиумите Икарди чекор до Јувентус'. Е сеа тоа што брат ти се напалил е друга прича мислам дека треба со него да си збораш а не да генерализираш. И да тролањето за со Лавот излезе пак од тие исти Јувенташки сајтови форуми итн а не дека некој ги реметел.
Кој генерализира бе чоек?Само реков дека "јувенташи се напалија",во јувенташи се и брат ми и локални пријатели.
Не гледам кај е проблемот?Нит посочив кој се напалил во првиот пост,нит реков дека сите јувенташи се напалија.

"Ne opterećujemo se razmjenom Higuain-Icardi, Juventus je ponizio svog napadača ponudom koju je stavio na naš stol, ako se to u krajnjem slučaju desi, tražićemo Zhangog odlazak, a Maurov život će se pretvoriti u pakao. Nismo vam mi Napoli."

Curva Nord

Srbi od zemun se glavni na Curva Nord?

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom