СП 2018 - Група Ф (Германија, Мексико, Шведска, Јужна Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Chazzspaz
  • Време на започнување Време на започнување

Кои два тима ќе продолжат понатаму?

• Германија

• Шведска

• Мексико

• Јужна Кореја

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ова ќе биде стартниот состав:

Neuer - Kimmich, Hummels, Boateng, Hector - Kroos, Khedira - Müller, Özil, Reus - Werner

Овој состав има среден ред и напад спор и тромав како тенк (германски) од прва светска војна.

Тешка глупост ова со Сане, каков сака нека бил за репрезентација, со сезонаташ што ја имаше не е нормално да не е повикан, освен ако има некоја причина што не ја знаеме ние.

Тешка глупост ова со Сане, каков сака нека бил за репрезентација, со сезонаташ што ја имаше не е нормално да не е повикан, освен ако има некоја причина што не ја знаеме ние.

Коректно и добро се однесувал Сане и го пофали дека добро работел на тренинзите, но се одлучил за Бранд. Значи одлуката му била помеѓу овие двајца. Дракслер си го сметал за сигурен патник.

Оди па сфати ја оваа одлука на Лев. Како се доближува СП, се’ помалку шанси би им дал на Немциве. Може нема да е катастрофа како Шпанија во 2014, ама може да се случи да испаднат од некоја просек репрезентација.

Ќе изгази мојот плавуш Бранд, џабе умарате.

Nema hemija timot so Sane.3 cisti kontri rasipa so Avstrija prijatelskava.Brand moze ne moze da izigra utakmica epten perfektna,ama e standardno konstanten i za Leverkusen.Kako izguben deluvase zadnjive utakmici na Germanija.Baska i sto igrata na nemcite ne se zasnova tolku po krilata i so 1na1 situacii pogodni za Sane.Tesna odluka ama i bez Sane se moze :)

Cudna odluka na Löw. Spekulacija e deka ova e vozvrat na Löw deka Sane mu odkaza na Confederations Cup poradi nekojasi operacija na nosot koja sekako mozese i da se odlozi. Inace da, Sane dosega ne pokaza mnogu vo reprezentacija a i sega so Avstrija bese tapa no takov igrac so toj potencijal da ne zemes e glupost. Brandt e toj sto trebase da si sedi doma.

Ne znam kako ke bide sostavot ama se nadevam Özil nema da go gledame vo prviot tim.

I ne se fakjajte za Reus - fantasticen igrac e edino sto posledniti turniri bese povreden pa nemase sansa da se pokaze.

Овој состав има среден ред и напад спор и тромав како тенк (германски) од прва светска војна.

Спор напад со Ројс и Вернер... Ај сеа смени го подфорумот и оди пишувај у темата за снукер. Брука од незнаење.

Спор напад со Ројс и Вернер... Ај сеа смени го подфорумот и оди пишувај у темата за снукер. Брука од незнаење.

Ај важи, пошто Ројс, Мулер, Озил, Крос, се се тоа тркачи.

И смири живци да не доживееш некој од твоите популарни meltdown-и што ти се дешаваат на форумот

Ај важи, пошто Ројс, Мулер, Озил, Крос, се се тоа тркачи.

И смири живци да не доживееш некој од твоите популарни meltdown-и што ти се дешаваат на форумот

Ројс и Милер не биле тркачи :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Гледам другите репрезентации имаат се тркачи во среден ред, важи. Смешки си, какви банални причини за хејт.

Германија никогаш не ни играла на брзина. Претходното првененство да не имаа брзи играчи? Ќе им ја сокријат топката и тоа е тоа.

Добро сеа и вие го напрајвте Сане небаре Роналдо нема да игра за Португалија па готово испаѓаат во групи. Требаше да биди повикан факт, е сега се можи и без него ама ако случајно Германија доживее крах во Русија тоа нема да биди заради Сане туку дека репрезентацијата минува низ смена на генерација, многу клучни фудбалери се пензионираа и сега на ред е младите да покажат шо знаат, ама за тоа треба време, нешто слично како Шпанија на претходните првенства.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе момци, ликот во системот на Пеп се вклопи, беше еден од носителите на играта на Сити, а кај господинот Лев не се уклапал, ИЗззззззззззззззззззззззззвини мрсулко, ќе играш сеа со Брандт и Вернер на СП, ќе им дојде Бразил 30-0 ќе ги тепа. Убаво некој пиша погоре, спора средина имаат, просечен напад, па и без Сане сега... Да даде Господ у групи да испаднат со нула бодови, све му ебам на Лев.

Сане им е најдобар играч. Тешок дебил левот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom