СП 2018 - Група Ф (Германија, Мексико, Шведска, Јужна Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Chazzspaz
  • Време на започнување Време на започнување

Кои два тима ќе продолжат понатаму?

• Германија

• Шведска

• Мексико

• Јужна Кореја

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Реално Сане имаше боље сезона од сите овие што ги повикал Лев.

Смешна одлука.

Одлична анализа од пријателски натпревар со една слика од еден момент од пред неколку дена каде што ако од неа одлучувал веднаш треба Озил да го избрка од тимот и никогаш повеќе да не го повикува. Која флегма е играчот, Сане барем на таа утакмица го имаше насекаде и помагаше и назад каде што на таа утакмица сите слабо одиграа.

А даде ли Лев објаснување зошто не е повикан Сане или онака само го соопшти тимот? Зошто другиве селектори горе доле си ги објаснија причините за изоставање на одредени играчи. Ми текна кога почнав да го пишувам постов дека Сане на заебанција изјави лани дека на 22 години освоил речиси се што може да се освои и можел комотно да оди во пензија, Лев му ја зел изјавата здраво за готово :icon_lol:

Блогери за Јунајтед твитаат причини зошто Сане треба да иде на СП и зошто е одлуката неисправна, ова мислам дека е врвот :pos:

Пола од тоа рудата што ја има ископано од нос му е боља од дел од играчиве што ги зема : )))
Сане еј, бог и батина у моментов, да не збориме у иднина, не се уклапал у концепт :popce:
Вака и липи се курчеше со освоено светско па 2010 со нов зеланд у група не излезе, и марадона мувлата исто ама ај ... марадона, нашрмкан го склапал составот кузнае шо исхалуцинирал за тогашните играчи шо ги зема.

Да му скапаат прстите смрдливи шо ги пика у гз.
Сане го изостави за Озил да игра.
Брандт е добар , ама Сане да го изоставиш треба да си ИДИОТ.

Леле само колку не ми се отвара темата Озил и за сето ова што се пишува за него...

Мислиш Меси за Аргентина не е повикан или Кристијано за Португалија според муабетите. :D
Да, глупо е што не е повикан Сане, пошо имаше одлична сезона (особено што е повикан Дракслер кој не ни беше стандарден во ПСЖ), ама смешни се муабетите дека нема да поминат група заради таа одлука на мрсулкото. Далеку од тоа дека Германија е репрезентација која зависи од еден играч.

Леле само колку не ми се отвара темата Озил и за сето ова што се пишува за него...
а што демек јак е Озил? Или дека игра за Арсенал и те болат постовиве..

Не се уклапал у концептот бе.. :tapp:

Прегледај го приврзокот 191746

Ovaa slika e malce nerealna zatoa sto Reus pola godina bese povreden. Trebaa da pisat kolku partii izigraa za da postignat tolku golovi i asistencii. Kako sto pisav kako i da vrtis Brandt pored mene trebase da sedi doma.

Sane: 49 partii / 3.618 minuti izigrano
Reus: 15 partii / 1.163 minuti izigrano
Brandt: 39 partii / 2.731 minuti izigrano
Draxler: 47 partii / 2.630 minuti izigrani

Последно уредено:
Ovaa slika e malce nerealna zatoa sto Reus pola godina bese povreden. Trebaa da pisat kolku partii izigraa za da postignat tolku golovi i asistencii. Kako sto pisav kako i da vrtis Brandt pored mene trebase da sedi doma.

Sane: 49 partii / 3.618 minuti izigrano
Reus: 15 partii / 1.163 minuti izigrano
Brandt: 39 partii / 2.731 minuti izigrano
Draxler: 47 partii / 2.630 minuti izigrani
Ова е само причина плус зашто Сане требал да биде земен пред било кој од овие тројца. Највеќе натпревари изиграл сезонава, најконстантен бил и еден од поглавните играчи бил во својот тим. Сликата баш убаво си покажува, дека другите тројца немале доволно минути сезонава што поради повреда или неиграње за да бидат повикани на Светсково.

Па и пријателските беа крајо на сезоната измеѓу утакмици а Сане без престан играше за Сити.. Озил и Дракслер цела сезона ја излежаа нормално ќе изиграт солидно за Германија.. Сане ќе им донесеше нов елемент во играта.. Немат играч шо можи 1 на 1 да игра.. Ројс можеше пред 5 год.. Минатотото светско со спориот тим имаа доста проблеми против скоро сите екипи освен Бразил.. Не се глупи поќе репрезентациите научија после 2010 да не му се отворат на Германците.. Очекувам да имат огромни проблеми со отворање на бункер екипа

Искрено, изостанувањето на Сане е една од најчудните одлуки кои некој селектор ја има донесено, ако нешто не се случува зад сцената, иако до сега немам прочитано такво инфо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom