Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Od kolku ke se igraat ima info?
Аман бе другар, отвори резултати види, Мајер веке почна да игра. Како пишете спортска незнаете од колку ви почнува натпреварот, не сте заинтересирани.
(n)

ti ebam kamikazata japonska da ti ebam retard neviden tri brejka od paire jade vo vtor set retardov

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Клижан плаче за сингл. Монфилс не може да се состави со тенисот моментално, имаше и мто со Бенчрит а и пред мечот бил на медикаменти, имал вртоглавица.
Se pokaka Martin..

Ептен рано турниров снема добра понуда некако...

7.10 коеф. на Кавс? Колку и да се отепани не се за 14% да му дадат букмејкерите за победа, не барем оваа утакмица кога се без Игуадала.

7.10 коеф. на Кавс? Колку и да се отепани не се за 14% да му дадат букмејкерите за победа, не барем оваа утакмица кога се без Игуадала.

И овие се без Лав. Подобра опција е некој дебел хендикеп на Голден Стејт, ќе ги згазат како мали деца.

И овие се без Лав. Подобра опција е некој дебел хендикеп на Голден Стејт, ќе ги згазат како мали деца.

Со Лав -17,Без Лав +19 ако не се лажам. Без Игуадала нема смал бал така да Тристан ќе земи баѓи скокови. Да се разбериме и јас мислам дека ГСВ ќе тепат ама неможи 14% да биди Кавс да тепат според коеф.

Со Лав -17,Без Лав +19 ако не се лажам. Без Игуадала нема смал бал така да Тристан ќе земи баѓи скокови. Да се разбериме и јас мислам дека ГСВ ќе тепат ама неможи 14% да биди Кавс да тепат според коеф.

Толку е реално ... 8 е и коефициентот да бидат победници во серијава...
Јас ќе одиграм вака, Дурент,Леброн, и Кари, секоја утакмица ќе ги играм + сингл, и цела утакмица на основна граница + сингл. Независно колкави ќе бидат границите, редовно овер. Но по добри коефициенти, на околу 1.93-1.97 до 2.00 како ќе начекам. Фиксно по 50 евра сингл. Да испаднам 150-200 ќар на крај од серијава, премија, задоволен сум. Во минус нема да излезам во секој случај 100 %.
Вака ќе изиграм пред се, за да не се коцкам. Сакам интересно да ми е за гледанје, не да се потам до сабајле ... :facepalm:

И за Трамп беше 500 коеф да стане претседател. :LOL:

Во никој случај нема да е 4:0 серијата како што предвидуваат некои. Незнам сега како ќе им е коеф на Кливленд дома, али на 7 коеф вреди да се брка сингл на ситно, до 300-400 ден максимум.

Толку е реално ... 8 е и коефициентот да бидат победници во серијава...
Јас ќе одиграм вака, Дурент,Леброн, и Кари, секоја утакмица ќе ги играм + сингл, и цела утакмица на основна граница + сингл. Независно колкави ќе бидат границите, редовно овер. Но по добри коефициенти, на околу 1.93-1.97 до 2.00 како ќе начекам. Фиксно по 50 евра сингл. Да испаднам 150-200 ќар на крај од серијава, премија, задоволен сум. Во минус нема да излезам во секој случај 100 %.
Вака ќе изиграм пред се, за да не се коцкам. Сакам интересно да ми е за гледанје, не да се потам до сабајле ... :facepalm:

Немој Кари

Ептен рано турниров снема добра понуда некако...
Монфилс заеба плус на едното, ама па од друга страна фаворитиве не памтам коа ги дало вака...
Цел ден како ги зареди, уште Пуи и Тим да довршат утре работа и ќе се земе добра пара.

4-1 ќе заврши.Не си ги давајте парите непотребно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom