НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку само освојува сам еј, чисто онака да расчисти дилеми. :cool::cool::cool:

Џабе куцањето на Тејтам врз Џејмс, Скери Тери со 0 од 10.

Здравје догодина да бидат здрави Ирвинг, Тејтам и Хорфорд и ќе идат у финале.

Само нека тепаат утре Вориорс.
Ептен ќе се сладам на метлата (или евентуално 4-1 преку сила) што ќе ја јадат Кавси :zloo::zloo:

Најдобриот тренер во лигата постави најлоша можна тактика каде што екипаа му шутира 39 факинг тројки и промашува 32.

КОЈ КУР ЕЈ!

6-37 ЗА ТРИ!!!!!!!

.162 успешност...

уат.д.фак.

Македонска репрезентација во најлоши денови е бољи од ова...

Сигурно има некоја шанса ова да е најмал процент на успешни тројки во плејоф историја на екипа што пробала X+ пати да шутира..

Д Н О

И Стивенс потфрли тотално на крајов. Во моменти кога го имаш Тејтам во серија, во која ни Леброн не го задржа, па и тројка после куцањето. Да не му дадеш еден напад од можни 10 да изигра изолација. Тимска игра тимска игра, абе плејоф е ова седма партија, јебем ти тимската игра. Цела историја е испишана со играчишта што се појавуваат у вакви моменти, го имаше Тејтам како потенцијален таков, и реши Морис на влезови, и Розир тројки да му шутира.
Тренериште ама има уште да учи, тоа е.

Само нека тепаат утре Вориорс.
Ептен ќе се сладам на метлата (или евентуално 4-1 преку сила) што ќе ја јадат Кавси :zloo::zloo:

Мене никако не ми јасно еве 6 године како може некој да навија за ГСВ, поодвратно нешто не се појавило у историјата на сите спортови.

Иначе публикава у Бостон многу ме подсеќа на тие на Наполи и Ѓоковиќ, то све класична сељандурија, човечки шлајм.

Мене никако не ми јасно еве 6 године како може некој да навија за ГСВ, поодвратно нешто не се појавило у историјата на сите спортови.

Иначе публикава у Бостон многу ме подсеќа на тие на Наполи и Ѓоковиќ, то све класична сељандурија, човечки шлајм.
Стварно мислиш дека за ГСВ е? :D
Абе Кралот да испадне, па земјава нека пропадне ако треба.

Па не сум за ГСВ де :D Ама факт е дека Вориорс лагано ќе ги тепаат Кавс во евентуално финале. Со Рокетс..кој знае, имаат шанса Кавси.
Ама во евентуално ГСВ-Кавс финале..маста ќе им ја извадат на Кавси.

И реално што кур, Кавси се очај од екипа го плукаа ЛеБрон до пар години сега се молат во него, екипа без фанови само дикрајдери на ЛеБрон. Без Џејмс нема ни фајнл фор во Евролига да играат.

Кога најмногу требаше се блокираа, повторно шутот за три беше одлучувачки. Не требаше да форсираат толку за три кога видоа дека не им оди, во рекет требаше да нападнат. Сепак успех е и ова, догодина повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom