Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно освоив и СМФА натпреварување.

Real Madrid have won the SMFA Champions Cup!

Тиаго силва, ројс, санчез и савич достапни за размена.
Умтити кам то интер бам бам
Шо сакаш за Силва? Не го сакам го играч, ама ради рејтингот повеќе :D

Тиаго силва, ројс, санчез и савич достапни за размена.
Умтити кам то интер бам бам

За сите 4 сум заинтересиран, ќе договараме во иМбокс. 3 трансфери сум направил со Милан сезонава, сите играчи ќе ги соберете..

Шо сакаш за Силва? Не го сакам го играч, ама ради рејтингот повеќе :D
Некако да ми го договориш Шкринијар. Не мора да биде директен трансфер. Ете тој што ќе ми го обезбеди Шкринијар го зима силва.[DOUBLEPOST=1527030878][/DOUBLEPOST]Да не набројувам сите што се ставени на трансфер листа се достапни за замена. Меѓудругите и Иниеста.

Последно уредено:
Јас би ги менувал Осман Дембеле, Колашинац или РР, Коке if the right offer comes. :P

#Interiscoming !
Опасен ребилд на повидок. После еден од двата најталентирани штопери во светот, во редовите на интер пристигнува и големиот германски талент џулијан вајгл. Наскоро се очекуваат уште подмладувања во тимот.

#Interiscoming !
Опасен ребилд на повидок. После еден од двата најталентирани штопери во светот, во редовите на интер пристигнува и големиот германски талент џулијан вајгл. Наскоро се очекуваат уште подмладувања во тимот.
Наби Кеита пристигнува во Милано.
Интер располага со најголемите таленти на неколку позииции на теренот, а тек допрва следи потпишување на уште неколку суоерѕвезди.
Кансело-умтити-?-менди
Вајгл/кондогбија
Наби Кеита-зијех
?-------------?------------марсел сабицер

Премногу лесна ми ја направивте лигава :(

Дечки ова шо е у Милан останато и е поквалитетно ко Депај, Алисон и уше пар други остајте ги за момаков да си среди еден тим ако игра сериозно.

Боро види таму и објасни му што како.

Дечки ова шо е у Милан останато и е поквалитетно ко Депај, Алисон и уше пар други остајте ги за момаков да си среди еден тим ако игра сериозно.

Боро види таму и објасни му што како.
Еве може да му дадам од Настасиќ/Паулињо/Херера, и онака не ги играм.. Ако имате некој просек играч што само ви дреме во тимот пишете на темава. :D

Еве може да му дадам од Настасиќ/Паулињо/Херера, и онака не ги играм.. Ако имате некој просек играч што само ви дреме во тимот пишете на темава. :D
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Вакво нешто кога пишував пред две години во ПЛ темата, фановите на Јунајтед ме стрелаа со називи од типот на хејтер на Јунајтед пошо имав пишано дека не е за во голем клуб и дека е просек играч. :icon_lol:

Вакво нешто кога пишував пред две години во ПЛ темата, фановите на Јунајтед ме стрелаа со називи од типот на хејтер на Јунајтед пошо имав пишано дека не е за во голем клуб и дека е просек играч. :icon_lol:
Не мора две години да се враќаш, лани беше играчиште и беше подобар од Канте. Ама и што да очекуваш, нема фан база која лета повисоко во облаци кога се во прашање играчите што играат за нивниот клуб :pos:

Не мора две години да се враќаш, лани беше играчиште и беше подобар од Канте. Ама и што да очекуваш, нема фан база која лета повисоко во облаци кога се во прашање играчите што играат за нивниот клуб :pos:
Како што Мората е подобар играч од Лукаку и Бакајоко е тука негде како Матиќ, ама е помлад. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom